Som zbytočný, sám

Príspevok v téme: Som zbytočný, sám
Anonym-337

Dobrý deň, píšem sem, pretože sa cítim byť zbytočný.
Som stredoškolak, rozpravam sa so spolužiakmi ale mimo školy nemam žiadnych kamaratov. Niekedy ma aj volali byvali spolužiaci zo zakladnej školy ale nechcem s nimi chodiť von, lebo tam pijú a ja nechcem piť, a prijde mi že ich ani nemam rad, oni ma neberu ako kamarata, ignorovali ma dost aj na zš. vela času travim za pc hrami, preťože sa nudim. rodina si myslí že som zavisly na pc hrach, ale v skutočnosti ma nič proste nebavi, tak hram pc hry, pri nich ide čas rychlo. asi som asocialny introvert, ktory nemal v živote štastie najst si dobrych kamaratov.

nighthawk

skús chodiť medzi kresťanov.ani oni niesu dokonalý a robia chyby ale možno medzi nimi nájdeš úprimných kamarátov a zmysel života.

daniela2

podľa mňa by si mal chodiť s kamarátmi von, aj keď pijú. Možno nepijú tak veľa aby boli aj opitý a stále máš možnosť nepiť. Možno vďaka Tebe sa tam bude lepšie cítiť taký niekto, koho tiež nebaví piť. Nie je to predsa o alkoholizme ale o tom, porozprávať sa.
Druhý návrh je posilovňa. Tam naďabíš na kopu ľudí, s ktorými sa dá porozprávať. Pôjdeš na bike, alebo na behanie, a medzitým sa rozprávaš.

Zuzulik8

Najdi si nejake zaluby, co tak chodit do prirody napr. Ja chodim na turistiku, velmi dobre sa citim v prirode, mam rada tie krasne vyhlady. Tiez robim ferraty, skus to. Zoznam sa s ludmi co to robia tiez, v tvojom veku sa ich sice vela zabava tym ze pije ale rozhodne nie vsetci. Na turistiku chodia introverti aj extroverti ti ludia su tolerantni a budu ta brat takeho aky si. A ak nie turistika tak su aj ine moznosti travenia volneho casu, vyskusaj, uvidis co ta zacne bavit.