Viem že táto otázka znie divne, lebo predsa len sa každému páči niečo iné
No predsa len každý dokáže rozoznať atraktívneho človeka a naopak
Viem že každý máme v sebe niečo krásne
Tak sa vás chcem spýtať na názor, ako zistíš či si všeobecne atraktívna/y
Ľudia to sami vedieť nemôžu, keď že aj keby sa sami sebe páčili neznamená to že sú atraktívny, mám dilemu.
Ako zistiť či som pre ľudí atraktívna?
Angie, vytvorila si dobry psychologicky profil :D, suhlasim s tebou
tie obruce v nose sa mi nepacia, lebo to vyzera ako nejake utvary na nose, pod nosom, bradavice, vyrastky, sopel a tak, ja vzdy dlho pozeram, lebo pozeram, co ma dotycny clovek s nosom. tak mozno aj ja som na teba zirala.
vlasy mas dlhe ci kratke?? mne sa ruzove pacia, ale minule bola nejaka zaba v premene u novosada so zelenymi a dost ju za to zdzubal, pritom to mala velmi pekne, myslim, ze aj krajsie a zaujimavejsie ako po jeho zasahu.
vsetko mas v pohode, tes sa. az teda ten nos.......
Mne sa vidí, že také veci ktoré "vynikajú" ako napr. tie ružové vlasy a pearcing, aleob čo to vlastne je si často volia práve tí, ktorí sú v skutočnosti dosť vnútorne neistí, chcú to skryť pred druhými a takto sa to snažia kompenzovať. Alebo si proste myslia, že si tým zvolili nejakú osobnosť. Ale cítia sa nepríjemne, ak ich niekto pozoruje a rozmýšľajú čo si o nich v skutočnosti myslia a ako pôsobia.
Aby to nevyznelo, že takýchto ľudí kritizujem, tak ja sama som za väčšieho mládi nosila iba čierne oblečenie, úplne bielu pleť, dlhé čierne vlasy. Bola som typ "metal". Teraz to skôr vnímam ako nejakú túžbu ukázať druhým "kto som".
Časom som prišla na to, že najlepšie je mi byť prirodzenou a nesnažiť sa byť taká či onaká.
Aby som vám to nejak vedela vysvetliť xdd nie som chudá ale ani tučná, mám dosť veľké prsia a riť no som chudá v páse, som dosť nízka, mám ružové vlasy skoro až čierne oči, septum a som biela ako stena.
Z nejakého dôvodu mi dávajú komplimenty len.. idioti
V zmysle že mám 17 a oni majú buď 30 alebo 14
Tak isto som bola obťažovaná keď som ešte bola celkom extrovert spôsobom že ma všeljak chytali aj keď som povedala dosť. Od vtedy sa uzatvaram a mam komplexy. Ak sa na mňa niekto pozerá automaticky usúdim že je to lebo im pripadám škaredá ako noc, a ak je to tým že mam ružové vlasy alebo septum(čo pochybujem lebo tie vlasy sú slabé a septum skoro nevidno) tak sa kvôli tomi meniť nemienim.
mna si minul este aj sbskar dovolil zastavit, takze nielen nesympaticky, este aj ako zlodej
Ale určite hrajú rolu aj fyzické aspekty :-D
Povedala by som, že čím je chlap mužnejší, tým je atraktívnejší a čím je žena ženskejšou, tým je atraktívnejšia.
Myslím si, že atraktívny a sexi, alebo keď chcete príťažlivý je ten, kto sa nebojí žiť s otvoreným srdcom a spontánne, nie je stŕpnutý a v napätí ale uvoľnený, dokáže sa z celého srdca smiať a milovať, ale aj smútiť. Otvorenosť srdca sa prejavuje ako určité svetlo osobnosti, žiara v očiach a tá je krásnou. Je to to niečo nedefinovateľné. Ako sa pravdivo hovorí- oči sú bránou do duše.
Nechcela som aby mi niekto písal aký typ sa páči im.
To že je niekto štíhla a má dlhé vlasy neznamená že je atraktívna lebo sa môže páčiť len tebe
Celkovo mi ľudia hovoria že som pekná, no nikdy to nebolo niečo milé, bolo to skôr obťažovanie, narážanie na moju postavu, zadok atď
A úchylné návrhy
Keď že moc nechodím do spoločnosti ako párty a podobne tak v tom ani nemám moc prehľad
usmej sa na ľudí, ak Ti úsmev opätujú, atraktívna si. :-)
Odfot sa, sprav si fotoalbum, aspon 10 fotiek, a daj to hodnotit chlapom cez net. Rob si statistiku ako hodnotia mladsi a ako starsi, podla toho poznas ci sa pacis starsej generacii alebo novsej. Ale nemusi to byt celkom presne, niekto vyzera v realite lepsie nez na fotkach a naopak. Ale je to priblizne, ako pekna baba vzdy dostane aspon 7/10 aj keby sa nenamalovala a spravi amaterske fotky.
A takisto ak si prilis skareda, zo slusnosti ti mozu davat aspon 5/10, pritom to citia na 1 alebo 2 z 10, ale niektori ti to nepovedia, daju ti viac. Ale ako ked si atraktivna, podla tohto postupu ti urcite vyjde priemer aspon 7/10.