Viem že táto otázka znie divne, lebo predsa len sa každému páči niečo iné
No predsa len každý dokáže rozoznať atraktívneho človeka a naopak
Viem že každý máme v sebe niečo krásne
Tak sa vás chcem spýtať na názor, ako zistíš či si všeobecne atraktívna/y
Ľudia to sami vedieť nemôžu, keď že aj keby sa sami sebe páčili neznamená to že sú atraktívny, mám dilemu.
Ako zistiť či som pre ľudí atraktívna?
Vseobecny nazor je asi taky: Pekne dlhe vlasy, stihla postava, pekne zuby, pekná tvar, teda ziadny velky nos, male zapadnute oci.
No mne zas napr.ludia sami hovoria ze som pekna a atraktivna ,niekedy aj od zien pocujem to beriem viac vazne lebo vies ako chlapi ? pritom ja sama si tak nepripadam ,no skor hovoria ze charizmaticka aj ked na prvy pohlad vraj posobim namyslene ale to urcite nie som
Tak neviem, ale ľudia s tebou(samozrejme, ak si aj príjemný osobou)trávia čas, usmievajú sa na teba, opačné pohlavie s tebou flirtuje, chvália ťa. Mne už veľakrát niekto len tak povedal, že som krásna, že mám pekné oči, obočie alebo takto. :D Tipujem, že som tým ľuďom prišla atraktívna na pohľad. Mne keď sa páči chalan, alebo dievča, tak to prejavujem asi tak, že si ich viac všímam, sledujem ich, skúmam, pochválim ich krásne črty, alebo tak. To jednoducho musíš cítiť, či je k tebe niekto milý alias slušný, alebo mu prídeš atraktívna. Plus to, že si o niekom myslím, že dobre vyzerá, neznamená, že ho aj chcem. Keď vidím ženu, ktorá je krásna, samozrejme, že som ohúrená, ale iba si uvedomujem, že je krásna a sexy, neznamená to, že som zmenila orientáciu na rovnaké pohlavie. :D Tvoju otázku som chápala ako čisto atraktivitu aka krásu, sexepeal,to, či ľuďom prídeš atraktívna na pohľad.
Pekný deň.
na mna len zazeraju, tak neviem, ako posobim, myslim si, ze nesympaticky
netusim ako to zistit