Vzťah - dialka

Príspevok v téme: Vzťah - dialka
Slniecko000

Ahoj, zoznámila som sa z jedným chalanom cez zoznamku..Lenže problém je diaľka on býva v Starej Ľubovni a ja v Ke..Vek máme rovnaky..Ja mam 34 aj on má 34..No ide o to, že ešte sme nedali rande..Posielame si fotky, voláme si, no len nepoznám ho a to je risk ísť za ním ak ho nepoznám.Podla mňa má chlap prvý prísť za zenou..a nie takto..Lebo on mi tvrdil, že sa už tiež tak popálil..No a, veď aj ja som sa popalila...Čo si o Tom myslíte.Mam ísť za ním alebo sa na to vykašľať...

Alexa4845

Ako vidím niektoré rady tak sa naozaj chytám za hlavu
Zas zo Starej Ľubovne do Košíc to vôbec nie je nejaká extrémna diaľka. Máte obaja 34 myslím že zvládnete si vybrať na deň voľno a možno sa stretnúť na pol ceste, to že má muž ísť za ženou ako prvý to čo je za názor? Nemôžeš si nárokovať podľa toho že ty si žena tak ty nemusíš nič.

mysli

Na tvojom mieste nanho serem ked nemieni on ako prvy za tebou ist. To co uz za chlapa ktory nechce dojat na zenou?!
Ked by mal vazny zaujem tak by dosiel stoj co stoj! Nejde mu nahodou len o sex?!
Ty budes neznama v tom meste aby ta nezatiahol niekam na opustene miesto a nepretiahol ako stetku?!
Ked cez zoznamku tak tam je vela sexuchtivych muzov!
Ja by som trvala natom aby dosiel on. Ked odmietne aspon zistis ze vazny zaujem z jeho strany nieje a setri este aj peniaze na cestu takze je skrob ked nieje ochotny pricestovat za tebou!!!
Bacha nanho!
Nieco sa mi natom nepozdava!
Mala som taky vztah na dialku, ja som vtedy zila v PP a dotycny bol z VT a tiez chcel aby som za nim dosla ja. Nakoniec som zistila ze je strasny skrob. Setril na mne ale pritom tvrdil ako ma miluje. Nebol ochotny za mnou prist ani na aute ani na vlaku, busom.. nijak. Ale stale mlel dokola ako ma miluje a tuzi mat vztah.
Tak ak niekoho lubim tak urobim cokolvek aby son sa s nim stretol a ziadne vyhovorky neplatia.
Po necelych styroch mesiacoch neustaleho dochadzania z mojej strany a jeho apatie som povedala razne Koniec!
Dnesm mam stastny sedemmesacny vztah s laskou ktora ma miluje a dokazuje to aj svojim konanim. Pritom sme tiez od seba kedze ja zijem v Sabinove a on je z okolia kosic.

Hnedovlaska8

ASI BY SOM TRVALA NA TOM, ABY ON PRISIEL ZA MNOU. KED SI UZ VOLATE A POSIELATE FOTKY TAK JE ASI JASNE, ZE NIE SI VYMYSLENA A NEMA SA COHO OBAVAT!

petroneta

Slniečko, nešla by som. Vzťah, kde kladie chlap podmienky už hneď na začiatku, je odsúdený na zánik. Nemeria rovnakým metrom, povyšuje sa nad Teba.
100 km sú 2 hodíny cesty tam a dve hodiny späť. Ak mu už teraz vadí vzdialenosť, bude aj potom, kto sa chce stretnúť, hľadá spôsob, čo by on preto urobil, nie, že Ty máš robiť. Prečo by si Ty ako žena mala ist za niekym, kto nechce ísť za Tebou?
Napíš mu, že máš pocit, že keby mu na Tebe záležalo, neargumentoval by kilometrami a nemal by problém prísť ako chlap prvý.
A naozaj to tak je. On Ti jednoducho nepripisuje takú hodnotu, aby kvôli Tebe niekam chodil. A keď prídeš Ty, aj tak budes možno príjemným rozptýlenim, ale ako človeka si Ta vážiť nebude.

Jumibi

Bože veď to je len 100 km do dvoch hodín cesty ....jednoducho prísť nechce alebo sa boji...ja som 300 km od teba daj kontakt a prídem na rande ?

Slniecko000

Veď to sme mali v pláne, že Prešov, ale on silou mocou chce aby som došla ja za ním, a že on príde potom už za mnou.