Vzťah - dialka

Príspevok v téme: Vzťah - dialka
Slniecko000

Ahoj, zoznámila som sa z jedným chalanom cez zoznamku..Lenže problém je diaľka on býva v Starej Ľubovni a ja v Ke..Vek máme rovnaky..Ja mam 34 aj on má 34..No ide o to, že ešte sme nedali rande..Posielame si fotky, voláme si, no len nepoznám ho a to je risk ísť za ním ak ho nepoznám.Podla mňa má chlap prvý prísť za zenou..a nie takto..Lebo on mi tvrdil, že sa už tiež tak popálil..No a, veď aj ja som sa popalila...Čo si o Tom myslíte.Mam ísť za ním alebo sa na to vykašľať...

Slniecko000

Ahoj, tak áno jasne, že som si dala Je na zoznamke, len on ma zaujal..Tak sme sa o Tom bavili, že čo a ako.Zeby sme sa vedeli zariadiť aj ináč..On z tej zoznamky aj odhlásil..Už tam nie je, komunikujeme spolu inak..a ide nám to dobre.Tak už nič len sa stretnúť .No uvidime, že čo z toho bude

Dialka

Daleko je to
Ja som sa s jednym takto zoznamila na velkej firemnej akcii, on z He ja z Po a nevyslo na tom. Raz on nechcel dojat raz ja natahovali sme cas a co z toho.

bambi45214587899

Ja by som sa na to na Tvojom mieste vykašlala, prečo si si na zoznamke nevyselektovala zaujemcov len na Tvoje mesto a okolie? Taketo siahodlhe vykecavanie bez stretnutia k ničomu nevedie...