Je to normalne?

Príspevok v téme: Je to normalne?
Zena27

Ahojte
Mam 27 rokov, frajer33 a vobec nema zaujem o sex. Sme spolu uz pomaly sedem mesiacov a on stale nic. Len aa bozkavame a objimame. Ziaden petting, oral, prstovanie..
Ked zacnem ja šmatrat rukami tak sa spyta ze co robim, ked zacnem mat narazky bud povie prestan alebo zacne rozoberat nejaku temu aby odputal pozornost. Ked sa spytam ze ci netuzi po intimnostiach tak odpovie ze Sex nieje vsetko a ze nech ho nezvadzam na hriesne myslienky. Nieje velmi veriaci takze si nemyslim ze to ma nieco spolocne s vierou. Pytam sa teda:
Je to normalne? Baby stretli ste sa uz niektora s niecim takym? Ako ste to riesili? Ked ma povedat ten muz ma prestava bavit a bozky s nim mi uz nechutia. Vlastne on mi uz prestava aj chybat ked dlhsie niesme spolu.

petroneta

vzťah, kde sa úprimne nerozprávajú aj o intímnom styku, nie je dosť otvorený a úprimný. Ako riešenie by som nenavrhovala rozchod, ale úprimný rozhovor.

Slobodna

Nie, len to, ze jej nepovie preco, ale mal jej to povedat na zaciatku, aby sa rozhodla, ci s nim vobec do takeho vztahu pojde.
Ad1: vzal jej pravo volby a zavadzal ju
Ad2: vedome obmedzuje jej tuzby a potreby. Nuti aj ju, aby sex nechcela, hoci ho chce.

daniela2

antisexx, človek môže nemať rád sex, ak má zdravotné problémy, ak je prepracovaný, ak na intímny styk nie je zrelý, alebo má negatívne predchádzajúce skúsenosti. Ďalej ho môže vedome odmietať z nejakého iného dôvodu.
Partner si však rozhodne zaslúži vedieť, čo je príčinou. Normálne by mohlo byť, že sex odmieta, normálne nie je to, že jej nepovie prečo, alebo sa o tom nevedia riadne porozprávať.

Slobodna

A mozno by sa to po svadbe nezmenilo. Rozhodne by som sa na to nespoliehala. Najdi si takeho, ktory berie ohlad aj na teba, tvoje potreby. Su rovnako dolezite ako jeho.

Antisexx

S tym co napisal tutanchamon suhlasim. On ju "odmieta" iba v tomto urcite. Ale ked si odmyslime ten sex tak co ak je to dobry chlap ktory by pre nu vo vsetkom ostatnom zniesol aj modre z neba? Ved tu nepise o ziadnych zlych vlastnostiach. Skoda zahodit taky vztah len kvoli tomu ze to neklape v sexe. Za to ako sa vyjadril tak urcite to ma nieco s vierou a po svadbe by sa to ktovie mozno zmenilo.

Antisexx

Sranda ako tu hned kazdy pise ze to nie je normalne a ze musi mat nejaky problem hned alebo dokonca že je gay. Nie vobec to tak nrmusi byt. Jednoducho sex nemá rad to je vsetko. Myslite si ze na svete kazdy miluje sex? Neexistuje "vec" ktoru ma rad kazdy, iba vacsina. Za to ze je to v dnesnej dobe divné že su ludia ktori nemaju radi sex za to moze dnesna "spolocnost". Takže tvoj partner jednoducho sex nema rad a ja by som si ho za to naopak este viacej vazila lebo potom tu podaktoré vyplakavaju ze ich má ich priatel iba na sex.

daniela2

Tutanchamon,nejde o samotný sex. Ide o to, že on ju odmieta. Odmieta akoby tým aj jej lásku. A bez vysvetlenia. Myslím, že by sa mali zhodnúť, aký je ich vzťah zač, či to má byť len kamarátstvo, alebo ako. Aby si nerobila zbytočné ilúzie.

dalsi

Je to normalne,
Niekto chce sex viackrat za den, a niekto parkrat za rok, alebo este menej...
Tym ale netvrdim, ze nema ziadny problem, mozno nejaky ma, len ti to nechce povedat.

Tutanchamon_xD

Ako som už písal, vždy ide len o SEX !!!!!!! Nie je sex, tak už mu prestáva chýbať, keď nie sú spolu. Nemiluješ ho a nikdy si nemilovala.