Problem sama so sebou

Príspevok v téme: Problem sama so sebou
Dia-ia

Ahojte. Mam taky problem, ani neviem ako to nazvat. Proste asi mam zo seba komplexy alebo co.
Mam zopar kamaratov zo zakladnej skoly s ktorymi sa stretavam bez problemov, nehanbim sa pri nich byt sama sebou,lebo ma poznaju uz dlho. Dojdem k veci problemu - akonahle sa objavi nejaky potencialny partner, tak ma treba strasne dlho presviedcat na stretnutie (este sa mi nestalo, aby ma niekto osobne zavolal von, zvycajne cez fb, aj ked mi je dana osoba sympaticka tak si stale myslim, ze niesom dost dobra, ze to nebude mat zmysel) a ked uz suhlasim so stretnutim, s kazdym chalanom skoncim vo vztahu(myslim to tak, ze napr raz do roka sa vzdy objavi niekto novy, s kym sme si navzajom sympaticki a prepukne to hned vo vztah), ale vzdy ja ukoncim ten vztah po 2 mesiacoch cca, pretoze sa citim menej cenna, neschopna, nepekna, nehodna vztahu, pritom si stale myslim,ze sa mam rada, ale asi to tak nie je lebo vzdy proste z toho vztahu zdupkam ja kvoli tymto dovodom.. ako to riesit?!uz ma nebavi takto zit. Nemam ziadnu socialnu fobiu, ziaden problem vybavit veci a komunikovat s ludmi,ale z tohto som uz zufala, tiez by som uz rada bola normalna. Len dodam som mlada 21 a viac rokov (nechcem uvadzat presny vek) a s ani jednym som sa nevyspala, aby ste si nemysleli, ze ich striedam v posteli.

Dia-ia

Je to
Dakujem. Ja som prestala citavat clanky o ppp ked som sa z toho dostala a naozaj som nejak pozabudla , ze ten problem s komplexami koreni v tomto celom, povenujem sa tomu.

je to

skus si aj najst nejake podobne pripady, napr. tu je nieco
derewi.blog.cz
mozno na nieco este prides
ja neviem, s cim vsetkym ta choroba suvisi a co je spustac. ak je to nizke sebavedomie, tak asi ta ucili, co s tym.

Dia-ia

Petroneta
To si pekne napisala, hlavne je, ze si rozumiete. Asi by som sa mala pri najblizsom vztahu zatnut a potlacit tie negativne myslienky namierene na seba, bude to tazke.
Dakujem za rady..

je to

tak to ma potom rovnaky zaklad ako ta choroba, z toho isteho to vzniklo. ked si sa vyliecila z tej choroby, tak uz asi vies co mas robit a kde sa stala chyba.

petroneta

Som 173 cm vysoká a vážila som 82 kíl, keď som sa zoznámila s priateľom. Teraz je to 80 kg a chcem schudnúť aspoň ešte 6 kíl. Nikdy som si nepripadala pri ňom menejcenná, aj on má svoje nedostatky výzoru, keď už tak, ale dôležité je, že si rozumieme.

Dia-ia

No ked ja som byvala PPPckarka. Kazdy den chodim min 8000krokov a 3-5x do tyzdna cvicim, takze sportu mam podla mna dost, jem sice asi vela, ale uz neexperimentujem radsej kvoli minulosti.no diky :-D ako pilcuk nechcem dopadnut ..

Ja neviem..ked mne kazdy partner pripadal idealny, dokonaly,dokonca kazdy jeden o mna bojoval nech mi nesibe a neutekam zo vztahu. Och je to na hlavu.

Antisexx

To co sa ti na sebe nepaci mozes predsa zmenit, mozes schudnut a aspon si uz nebudes pripadat tucna. Budes sa citit lepsie a urcite sa ti zdvihne sebavedomie. Avsak ked ti chalani s tebou chodili tak si sa im predsa pacila ved inak by s tebou neboli. Nie kazdemu sa pacia len chude. A to iste aj s povahou- neboli by s tebou ak by sa im nepacila. Cim skor to zmej lebo dopadnes ako Pilcuk.