Problem sama so sebou

Príspevok v téme: Problem sama so sebou
Dia-ia

Ahojte. Mam taky problem, ani neviem ako to nazvat. Proste asi mam zo seba komplexy alebo co.
Mam zopar kamaratov zo zakladnej skoly s ktorymi sa stretavam bez problemov, nehanbim sa pri nich byt sama sebou,lebo ma poznaju uz dlho. Dojdem k veci problemu - akonahle sa objavi nejaky potencialny partner, tak ma treba strasne dlho presviedcat na stretnutie (este sa mi nestalo, aby ma niekto osobne zavolal von, zvycajne cez fb, aj ked mi je dana osoba sympaticka tak si stale myslim, ze niesom dost dobra, ze to nebude mat zmysel) a ked uz suhlasim so stretnutim, s kazdym chalanom skoncim vo vztahu(myslim to tak, ze napr raz do roka sa vzdy objavi niekto novy, s kym sme si navzajom sympaticki a prepukne to hned vo vztah), ale vzdy ja ukoncim ten vztah po 2 mesiacoch cca, pretoze sa citim menej cenna, neschopna, nepekna, nehodna vztahu, pritom si stale myslim,ze sa mam rada, ale asi to tak nie je lebo vzdy proste z toho vztahu zdupkam ja kvoli tymto dovodom.. ako to riesit?!uz ma nebavi takto zit. Nemam ziadnu socialnu fobiu, ziaden problem vybavit veci a komunikovat s ludmi,ale z tohto som uz zufala, tiez by som uz rada bola normalna. Len dodam som mlada 21 a viac rokov (nechcem uvadzat presny vek) a s ani jednym som sa nevyspala, aby ste si nemysleli, ze ich striedam v posteli.

je to

ja zas vzdy riesim toho druheho, nie seba.
asi sa bojis, aby ta nenechal, tak to radsej urobis ty. alebo si sa nestihla zamilovat.

Dia-ia

Praveze zamilovana som, len po case si hovorim aka som hrozna (vyzor), tucna, co sa mu moze na mne pacit, co poviem je urcite blbost - zvycajne toto. Neviem sa akokeby otvorit/uvolnit. Take pocity mam pri kazdom vztahu.

petroneta

Definuj svoje pocity, že nie si dosť dobrá na vzťah. Čo je to, kvôli čomu nie si dosť dobrá? Nie si dosť zamilovaná?