Zájazd autobusom a wc

Príspevok v téme: Zájazd autobusom a wc
lola 2

Ahojte, prosím vás chcem sa spýtať jednu otázku, ohľadom wc v diaľkových autobusoch, mám problémy s obličkami a častejšie musím kvôli tomu chodiť na wc, tento rok sme s priateľom rozmýšľali, že pôjdeme na dovolenku autobusom a mňa napadla jedna vec, že ako je to s toaletami v autobusoch, sú tam vlastne nejaké alebo bývajú otvorené pre cestujúcich ? Viem, že šofér stojí cca každé tri hodiny no to by som asi nevydržala. Prosím môžete mi dať niekto informácie ohľadom tohto? Priateľ chce ísť na jeden z poznávacích zájazdov a tam sa autobusom cestuje pomaly nonstop. Ešte jedna otázka, ako je to s veľkou potrebou, môže sa vykonávať v autobuse, sú tam chemické wc ?

dadulamil

Pokiaľ je dobrý autobus a taktiež normálny autobusár, tak je tam také menšie wc - volá sa že suché, kedže sa tam môže chodiť iba na malú potrebu. No keď máš takéto problémy, radšej by som odporúčila ísť na dovolenku letecky. Tam máš wc a cesta trvá jednoznačne kratšie ako autobusom! A last minute viete mať za super peniaz

Wallflower

Klasickým „dovolenkárskym“ autobusom som išiel naposledy ako malý chalan s rodičmi, ale linkové diaľkové autobusy (Slovak Lines, Regiojet, FlixBus...) v dnešnej dobe WC bežne majú, tak snáď už je to štandard aj pri cestovkách. Ale sám som ich využil iba raz (Viedeň – Benátky s Hello bus, teraz FlixBus) a oproti WC v našich vlakoch to bol skoro luxus. Tak neviem, či som mal iba šťastie alebo sú vždy v „použiteľnom“ stave.

dobreuz

Ja by som teda nešiel autobusom na dlhú vzdialenosť. Išiel som raz z Trnavy do Košíc v noci busom a nikdy viac... Strašne nepohodlné (hlavne na nohy a ešte sa wc väčšinou ani nedá použiť. Takže na veľké vzdialenosti buď vlak alebo najlepšie lietadlo.

swistica

wc tam sice aj moze byt, no nemusi byt funkcne. resp. autobusar ta tam nepusti. Ja by som pri takomto probleme volila iny druh dopravy.

Devil6

Tak, ono to tak nejako bude aj v pekle, bez WC´s, ak si si dobre prečítala to, čo stojí v písmach, tak tam je uvedené, že: to bude -damnation without a relief- to je aj cieľom toho celého, pravdu povediac:-) Ja by som si kúpil plienku pre dospelých, ak by ma malo čakať niečo tak desivé, ako čaká teba, myslím ten výlet do prírody, či kam, to je aj tak jedno...

zuzula28

Takéto autobusy, čo chodia s nimi na dovolenku mávajú wc. Ale tiež som mávala tento problém, vtedy som nikde busom nechodila :D

Sausage 90

@Nonsens v meste nemusis hladat verejne wc, mozes vbehnut do hocijakej restauracie alebo baru (a tie su na kazdom kroku) a vycikat sa tam. Je to rychlejsie a pohodlnejsie..

Co sa tyka autobusov, myslim, ze nie je povolene vykonavat v nich velku potrebu, len malu. A nie kazdy autobus ma toaletu...