Ahojte, prosím vás chcem sa spýtať jednu otázku, ohľadom wc v diaľkových autobusoch, mám problémy s obličkami a častejšie musím kvôli tomu chodiť na wc, tento rok sme s priateľom rozmýšľali, že pôjdeme na dovolenku autobusom a mňa napadla jedna vec, že ako je to s toaletami v autobusoch, sú tam vlastne nejaké alebo bývajú otvorené pre cestujúcich ? Viem, že šofér stojí cca každé tri hodiny no to by som asi nevydržala. Prosím môžete mi dať niekto informácie ohľadom tohto? Priateľ chce ísť na jeden z poznávacích zájazdov a tam sa autobusom cestuje pomaly nonstop. Ešte jedna otázka, ako je to s veľkou potrebou, môže sa vykonávať v autobuse, sú tam chemické wc ?
Zájazd autobusom a wc
Treba sa na to pýtať v cestovkách, niekto ti môže povedať, že tam púšťajú a niekto zase nie, všade to je iné
No verim ti že maš obavy. Ja to mám podobné: urputne čurať sa mi chce vždy v tej najnevhodnejšej chvíli. Či som na diaľnici a ako náhle miniem odpočivadlo tak sa mi chce urputne čurať a na ďalšie odpočivadlo nemôžem isť keďže už schádzam z dialnice + nie krátka cesta do cieľa. No des. Alebo keď som bola v autoškole či keď som písomne maturovala a hneď nazačiatku kedy sme ísť ešte nemohli a mne už sa zrak zahmlieval. Menovala by som donekonečna preto ja by som autobusom už v živote nešla, iba autom. Ešte si pametam ked sme boli v Osvienčime (meste), tak sa mi chcelo moc čurať a nemala som už zloté čiže ma vtedy na pumpu nepustili tak som musela behať po meste a vysvetlovať polakom že hľadam záchod, no na piatykrát mi rozumeli. Boze prisám bohu si dám ten močový mechúr vybrať lebo ja sa fakt raz počúram niekde a už ano z domu nevylezem.
treba si priamo napisat do cestovky ked vas zaujme nejaky zajazd, ze ako maju vybaveny autobus a ak tam maju toaletu ci sa da normalne vyuzivat pocas jazdy, lebo vo vela autobusoch je to tak, ze aj tam ta toaleta je ale ludia ju maju zakazanu vyuzivat
Sú autobusy kde je WC a také, kde nie je WC. Takže si musíš najskôr zistiť, akým by si cestovala.
V autobuse som ešte na WC nebola. Len vo vlaku aj to len na malej. Viem, že sa môže ísť na záchod len počas jazdy, keď vlak stojí, nesmie sa.
Väčšina diaľkových autobusov toalety má, býva to uvedené už pri zájazde a opise daného autobusu.