Vam by to vadilo?

Príspevok v téme: Vam by to vadilo?
Vovztahu

Priatelovi sa nepacia moje oci, meno, a to, ze si nemalujem usta. Akoze nevadi mi tu, ale viem, ze sa mu to velmi paci, ked si baba maluje usta. Ja sa malujem velmi prirodzen a ruž ma len zostarší, takže nepouživam. Vam by teda vadilo keby viete ze vasmu priatelovi sa nepacia vase oci (farba trosku aj tvar) a meno?

petroneta

radika, rado, alandra:
"Usudila som to z toho ze povedal ze mam nezvycajne meno, ze take nikdy nepocul + ma menom nikdy nenazval (iba laska a tak). Co sa tyka oci viem ze sa mu pacia len modré. A kolkokrat som povedala ze henta ake ma pekne oci a on nepovedal napriklad ze aj ty ich mas pekne alebo tak, proste len prikyvol. Alebo ked som si ja povedala ze nemam pekne oci, tak nic nepovedal, iba bol ticho."
mám dojem, že autorka má komplexy, a keď jej nepovie ten chalan, že má krásne meno a nádherné oči, tak mu pripíše to, že sa mu nepáčia.
Odporúčam jej toto:
"Drahý, však mám krásne meno? Však mám nádherné oči? "
A keď pritaká, prikývne, alebo sa usmeje, tak odhoď tieto komplexy, ktorými si otravuješ život.

Rado36

3 veci mu na tebe vadia..
Pytam sa preco s tebou vlastne chodi?
Zeby si bola dobra v posteli? A mal mu kto vyfajcit?
Ci z akeho dovodu s tebou stale este je?

alandra

ako prepáč ale prečo je potom s tebou, keď sa mu nepáči ani tvoje meno ani oči? veď to je totálna blbosť! čo sa mu teda na tebe páči?

Ondrej2000

No ak si ako ta moja není sa čomu diviť. Čo jej poviem je zle! Poviem ahoj miláčik máš pekne legínky pristane ti to. Odpoveď :nič iné si nemôžem obliecť som vorvaň. Pýta sa ma myslíš ze mam veľký zadok poviem nie mimi mne sa páči odpoveď no len sa ti páči super a už je ticho....

naivny

Keby mi kamoška alebo priateľka hovorila, aké nepekne oči ma, liezli by mi od nej takéto reči na nervy a radšej by som nič nepovedal.

ahjaj

Nezvyčajné meno neznamená, že sa mu nepáči. A keď ty povieš, že máš škaredé oči, môže byt unavený na to, aby bojoval s tvojimi mindrakmi.

balance

vadilo by mi to. bud je tutmak, dalej sa mi nechce pisat dohady, co ma napadaju. ja mavam podobne problemy vo vztahoch a vzdy tam tie problemy aj realne su, akoze aj ine. ja si to aj poviem aj ked je to blbe, ale vacsinou sa nic nezmeni.