Priatelovi sa nepacia moje oci, meno, a to, ze si nemalujem usta. Akoze nevadi mi tu, ale viem, ze sa mu to velmi paci, ked si baba maluje usta. Ja sa malujem velmi prirodzen a ruž ma len zostarší, takže nepouživam. Vam by teda vadilo keby viete ze vasmu priatelovi sa nepacia vase oci (farba trosku aj tvar) a meno?
Vam by to vadilo?
Skús mu to teda navrhnut. ech ta vola menom uvidíš čo spravi. Na farbe podla mna až tak nezáleži ale ide oto ako sa nimi nanho pozeraš toto si zapametaj ! :)
Zle si to precitala to stymi ocami :) a praveze na moje meno existuje vela zdrobnelin. Ako mne by to nevadilo, mne sa tiez na nom nepaci jedna vec na tvári ale vraj pre chalana su dolezite oči, ako sa to vravi ze cez ne vidi do duše či ako...
Tak podľa mna keď ťa volá láska a tak tak je zamilovaný. Možno mas meno ktoré nemá moc pekné zdrobneliny. A k očiam , ked povedal že ich máš tiež pekné tak sa mu páčia ale asi nevie moc dávať komplimenty.
Usudila som to z toho ze povedal ze mam nezvycajne meno, ze take nikdy nepocul + ma menom nikdy nenazval (iba laska a tak). Co sa tyka oci viem ze sa mu pacia len modré. A kolkokrat som povedala ze henta ake ma pekne oci a on nepovedal napriklad ze aj ty ich mas pekne alebo tak, proste len prikyvol. Alebo ked som si ja povedala ze nemam pekne oci, tak nic nepovedal, iba bol ticho. Takze z tychto veci to sudim. A máme 22 rokov.
Aj ti to povedal ? Či su to len pocity ?
nevadilo by mi. Čo ma po názore cudzieho človeka. :-))
Ani mne sa nepáčia každého oči, ani meno. Akurát som tak inteligentná, že to nahlas nepoviem... mám toľko rozumu, že keď niekomu nechcem ublížiť, tak sa také veci nehovoria... ani psovi by som také nehovorila, aj keď by som vedela, že mi chudák nerozumie...
"Priatelovi sa nepacia moje oci, meno" - a to Ti aj povedal? A nazývaš ho priateľom?
Môj manžel mal napríklad neutrálne meno. Ale ako som sa do neho stále viac a viac zamilovávala, bolo aj to meno stále krajšie. :-)) A oči sa mi páčili do začiatku.
A ako si nato prišla? A ako sa mu nemôže páčiť meno? Nechápem...
Predpokladám, že máte tak 13 rokov :-D
??? By som ho poslal niekde, čo sa má teraz niekto kvôli nemu prekrstiť a zmeniť farbu očí, taká banalita.