čierna baza

Príspevok v téme: čierna baza
monikq

Manželovi doporučili piť 2-3x denne čaj z čiernej bazy.Už dlhšiu dobu ho trápi chrbát.Má 64 rokov a ešte sa lieči na cukrovku/tbl a diéta/ je to pod kontrolou a na vysoký tlak,tiež tbl,sem -tam neskoršie poobede a lebo večer zvýšený.On sa dosť potí aj keď nemá teplotu ,asi ho ofúkne a už ho to bolí.Má čierne baza nežiadúce účinky?Cukrovka,vysoký tlak?Zabudla som ešte ,asi necelý rok,berie Anopyrin 100mg 1 tbl denne.Ďakujem za odpovede.

Defcon

Hm, zaujalo ma to, tak som sa spytal osoby najpovolanejsej, slavnej to bylinkarky -))) , mojej mamy. A prekvapkala ma , ze jasne, cierna baza pomoze pri bolestiach chrbtice.... a to akoze neviem ???? -)))))

je to

to mu pomoze zrejme aby sa tak nepotil. ked to bude pit normalne, urcite nebude mat ziadne skodlive ucinky. preco sa bojis prave bylinky, ked uziva tolko chemickych liekov.

monikq

Áno ortopéd.Obvodná mu dávala infúziu 1x,tbl štandard:mydocalm,dorsiflex,algifen,flector.Na flector,mydocalm,dorsiflex mal nežiadúce účinky.Bol u ortopéda poslal ho na rtg,kde mu zistili mierne osteofyty na krčnej chrbtici.Ortopéd mávol rukou:vám niet pomoci,keď chcete užívajte čaj z čiernej bazy.M

Faith Healer

Príspevky od tohto používateľa boli zablokované, na základe opakovaného porušovania pravidiel diskusie.