17 a stále bez priateľa

Príspevok v téme: 17 a stále bez priateľa
Anabell2

Ahojte. Prejdem rovno na vec. Je zvláštne že aj keď mám už 17 rokov nemám priateľa? Všetky moje kamarátky už majú chalanov a mali už aj viacerých. A ja nič! Prídem si menejcenná. Je so mnou niečo v neporiadku? Som divná?
Zatiaľ som ešte nikoho nemala, ale netrápilo má to, ale teraz, keď už mám 17, beriem to inak. Hlavne keď vidím ako ostatne baby v mojom veku sa chváli s tým, že už majú chalanov. A ja nie. Veľmi ma to trápi a začínam si myslieť, že si už nikoho nenájdem.

clooo

Ja som na tom rovnako, tiež som nikdy nemal vzťah. Môžeš mi napísať na pilcuk@centrum.sk a môžeme prehodiť pár slov.

bambi45214587899

Máš času dosť, venuj sa iným veciam. Ja mám po 40 tke, posledný vzťah ani nepamätám kedy a je mi super, nepotrebujem k sebe nejakého ufrflaného chlapa.

momentik25

Ja mám 25 a nikdy som nemal priateľku.. čo mám do ri ti hovoriť ja?!

A to ešte som zabudol povedať že u vás žien sa to tak hrozne neberie a je to u vás ešte naopak vítané ak nie ste veľmi skúsené..

Corrinna

No a čo, že nikoho nemáš, veď to nie je žiadna povinnosť, mať "priateľa". Ja tiež žiadneho nemám, a to som už od teba o generáciu staršia (38 r.). Lenže ja na rozdiel od teba chodím do práce, takže na také hlúposti, t.j. hľadanie nejakého "priateľa", nemám čas ani energiu. A ty sa radšej venuj škole a svojim záujmom, nemá zmysel zavesiť sa nasilu na nejakého ťuťmáka, len preto, že "všetky kamarátky už niekoho majú."

Ajka173

1. Nie je to cudne.
2. Mas este dost casu.
3. Venuj sa niecomu, co ta bavi. Teraz hlavne aj skole. A frajer pride casom, neboj nic. :)