Ahojte. Prejdem rovno na vec. Je zvláštne že aj keď mám už 17 rokov nemám priateľa? Všetky moje kamarátky už majú chalanov a mali už aj viacerých. A ja nič! Prídem si menejcenná. Je so mnou niečo v neporiadku? Som divná?
Zatiaľ som ešte nikoho nemala, ale netrápilo má to, ale teraz, keď už mám 17, beriem to inak. Hlavne keď vidím ako ostatne baby v mojom veku sa chváli s tým, že už majú chalanov. A ja nie. Veľmi ma to trápi a začínam si myslieť, že si už nikoho nenájdem.
17 a stále bez priateľa
Pokial mas len 17 tak mozes byt este kludna. Keby si mala napriklad 37 a nemala by si priatela, bolo by to horsie. Este mas na chlapcov cas. Uzivaj si tento slobodny zivot!
Podla mna mas este stale malo rokov na priatela, teda aby si si z toho robila tazku hlavku :)
Neviem prečo sa ponáhľať, keď máš ešte len 17! Máš dosť času ešte. Teraz hlavne škola
Anabell2: Dúfam, že nie si jedná z tych čo keby jej niekto dal najavo zaujem ho odoženie lebo sa vystraší - poprípade jedna ako z istého fb vtipu kde sa dievčina modlila ,,Bože zošli mi nejakého dobrého chlapca..." a boh: šak som ti poslal asi troch a a každému si povedala, že ho máš rada iba ako dobrého kamaráta.
nie je to vobec divne, je to dobre. naco sa volakam nahanat. ani moj priatelka predomnou nikoho nemala a zacali sme spolu ked mala 17. predstav si ze by mala za sebou styroch frajerov v 17tich alebo typkov co by s nimi mala styk. fuj. takze neboj :) sluzi ti to ku cti. venuj sa tomu co lubis a frajer pride :)
NIE JE TO VOBEC VADNE. KAM SA CHCES PONAHLAT? NA VSETKO MAS ESTE CAS. ESTE SI UZIVAJ KAMARATKY, KAMARATOV, DISKOTEKY A TAK. POTOM KED BUDES MAT VIACEJ ROKOV SI HLADAT FRAJERA.
tak tie tvoje kamošky budú v 25 už rozťahane ku*r* , nakazene, ktoré natrčaju kazdemu... toto ti chýba???? a ktovie kolko potratov uz maju za sebou, mala som spoluziacku ktora ako nastrocna bola 2x na potrate a ciganka nebola
To zase dáky troller musí byť, veď každý deň 3 témy o tom istom.
Nemáš sa kam ponáhľať. Máš iba 17. Niekoho si ešte nájdeš.