17 a stále bez priateľa

Príspevok v téme: 17 a stále bez priateľa
Anabell2

Ahojte. Prejdem rovno na vec. Je zvláštne že aj keď mám už 17 rokov nemám priateľa? Všetky moje kamarátky už majú chalanov a mali už aj viacerých. A ja nič! Prídem si menejcenná. Je so mnou niečo v neporiadku? Som divná?
Zatiaľ som ešte nikoho nemala, ale netrápilo má to, ale teraz, keď už mám 17, beriem to inak. Hlavne keď vidím ako ostatne baby v mojom veku sa chváli s tým, že už majú chalanov. A ja nie. Veľmi ma to trápi a začínam si myslieť, že si už nikoho nenájdem.

michallinca1

Pokial mas len 17 tak mozes byt este kludna. Keby si mala napriklad 37 a nemala by si priatela, bolo by to horsie. Este mas na chlapcov cas. Uzivaj si tento slobodny zivot!

NeznamyTHM1986

Anabell2: Dúfam, že nie si jedná z tych čo keby jej niekto dal najavo zaujem ho odoženie lebo sa vystraší - poprípade jedna ako z istého fb vtipu kde sa dievčina modlila ,,Bože zošli mi nejakého dobrého chlapca..." a boh: šak som ti poslal asi troch a a každému si povedala, že ho máš rada iba ako dobrého kamaráta.

drevolub

nie je to vobec divne, je to dobre. naco sa volakam nahanat. ani moj priatelka predomnou nikoho nemala a zacali sme spolu ked mala 17. predstav si ze by mala za sebou styroch frajerov v 17tich alebo typkov co by s nimi mala styk. fuj. takze neboj :) sluzi ti to ku cti. venuj sa tomu co lubis a frajer pride :)

Hnedovlaska8

NIE JE TO VOBEC VADNE. KAM SA CHCES PONAHLAT? NA VSETKO MAS ESTE CAS. ESTE SI UZIVAJ KAMARATKY, KAMARATOV, DISKOTEKY A TAK. POTOM KED BUDES MAT VIACEJ ROKOV SI HLADAT FRAJERA.

ferolipo

tak tie tvoje kamošky budú v 25 už rozťahane ku*r* , nakazene, ktoré natrčaju kazdemu... toto ti chýba???? a ktovie kolko potratov uz maju za sebou, mala som spoluziacku ktora ako nastrocna bola 2x na potrate a ciganka nebola