Ahojte. V poslednom case (pol roka) sa mi viackrat stalo, ze som autom nezmyselne oskrel auto o stromy, kriky vzdy z pravej strany. Ale aj sa mi stalo, ze na krizovatke som viackrat nevidel auto, ktore islo z prava a dnes sa mi to stalo zas. Naozaj, parkrat fakt nebezpecna situacia... Prosim Vas kde mam zacat s riesenim, alebo co to moze byt.... Dakujem....
Problémy s videním
Hneď v pondelok si to tam pôjdem odstáť :)
Nie, nie je to pravda! Lekára si vybav čo najskôr, aby si "neumrel od strachu" :D a aby si nespôsobil haváriu! Držím palce! : )
Akože vždy mám strach a samozrejme, že jazdím opatrne.. Tiež som počul, že ak niečo takéto poviem lekárovi, tak ma môže nahlásiť na inšpektorát a mám po vodičáku....
A to si hovoríš chlap, či? Ak sa budeš báť, tak ten imaginárny nádor ti zmizne? A prečo práve nádor? Inak k očnému si mal naklusať okamžite po prvom raze, lebo ak spôsobíš haváriu, budeš mať iný prúser!
No super, už mám zasa strach. Strašne sa bojím, že mám nádor na mozgu a preto sa mi to deje....
A mohli sa ti pridružiť aj iné problémy, ktoré v optike NEZISTIA!
Keď ja chodím do polikliniky ružinovskej a tam je nenormálny nátresk ľudí, ale budem si to tam musieť odstáť asi, možno sa mi po 3 rokoch už ozaj zhoršil zrak....
Rasťo, ja ti optiku neodporúčam. Len sa ty pekne krásne vyber k očnému lekárovi, ktorý ti kompletne vyšetrí zrak!
Jasné v optike merajú.
Niet za čo.
To mi môžu urobiť priamo aj v optike, tak som zvedavý. Ďakujem Ti moc za radu aj návod na test :D