Asi si chcem iba vyliať srdce, ale úprimne neviem čo ďalej. O čo tomu chlapcovi ide? Som zamilovaná do chlapca(má 26), na prvý pohľad padla iskra, poznáme sa krátko veľmi, bolo už medzi nami niečo,povedal, že som preňho dôležitá, samé pozitíva sype, aká som krásna, šikovná , odlišná ako iné, pracuje chémia. O vzťahu nechce zatiaľ veľmi počuť, o ničom serióznom, chce si užívať, nechce sa veľmi viazať na nejakú ženu. Je preňho prvoradá kariéra, peniaze, veľakrát som mu povedala, že ho ľúbim z celej duše a srdce, že som mu úplne odovzdaná a jeho. Nikdy som takto nemilovala, ani predchádzajúcich mužov.
On na to povedal iba, že vieš si dôležitá pre mňa, ale prvoradé sú iné veci, neriešim teraz vážny vzťah. Celkovo je veľmi uzavretý chlapec,vôbec nehovorí o svojich pocitoch, keď je smutný nepovie prečo. Dokáže sa neozvať aj celý deň, nenapísať: / a je prihlásený na nete. Vidím to. Dokáže si prečítať moju správu a dokáže nereagovať aj celý deň. Potom sa ozve na další deň. Neospravedlní sa, nič , berie to ako normálku, že nemusíme stále písať, volať, ja by som s ním písala aj celý deň. zabúda na mňa počas dní, na moje výčitky nereaguje. Už si pripadám, že naňho veľmi tlačím, zo vzťahom žo všetkým. Keď píšeme je chladný, väčšinou vecný, stručný, odpovedá stroho, keď sa stretneme odpovedá normálne, usmieva sa. Prejavy lásky nemá takmer žiadny, ani slovné ani dotykové.
Chcem si ho veľmi získať, nech sa šialene zamiluje do mňa, ale vyzerá, že on veľmi neuznáva lásku všeobecne, nejaké city hlbšie, alebo nejaké vážne vzťahy. ženy mával väčšinou veľmi náhodné, krátkodobé známosti, nič vážne.
Chcem,aby som ja bola tou vážnou známosťou. Ako ho prijmäť k tomu, aby ma začal brať vážne a nielen ako flirt? On nič nesľubuje, nič neponúka, ale vie že ho ľúbim.No on mi to nikdy nepovedal, len že mu je so mnou dobre, a pod. omáčky. Čo ďalej? Chcela som už aj naňho zabudnúť, nešlo to. SNíva sa mi o ňom každú noc. Odkedy ho poznám, chcem stále byť iba v jeho náručí a cítim jeho dotyky a bozky.
O čo mu vlastne ide?Povie mi niekto?
Presne nevnucuj sa, nepis, nevolaj.. ak chalan nema zaujem tam si lasku nevynutis. Kasli nanho a hladaj inde lebo cas bezi. Tu pravdepodobne len stracas cas. Pockaj taky tyzden-dva ci sa ozve sam ak nie tak aspon vies ze tu je zbytocne klopat na dvere..
Este nenasiel tu pravu a ty nou niesi... zial
Vela lasok je neopatovanych kde jeden miluje ale druhy nie. Taky je zivot..
Milá autorka. Láska sa vynútiť nedá, a on do Teba zamilovaný nie je. Tvoja zamilovanosť mu do istej miery mastí jeho ego, na druhej strane je to len otázka chvíle, kedy mu bude na obtiaž.
Teraz je taká priama úmera medzi tým, koľko energie investuješ a koľko bolesti zožneš. Teda čím viac energie a emócií vydáš na tento nevzťah, o to viac Ťa to bude bolieť. Nevnucuj sa mu, nepíš zbytočne. Teraz odpovie až na ďalší deň, neskôr to budú 3 dni, potom týždeň, Ty budeš čakať, čakať a čakať a zbytočne... a medzitým život uteká, možnosť iných zmysluplnejších záležitostí, medziľudské vzťahy s inými ľuďmi a podobne.