Asi si chcem iba vyliať srdce, ale úprimne neviem čo ďalej. O čo tomu chlapcovi ide? Som zamilovaná do chlapca(má 26), na prvý pohľad padla iskra, poznáme sa krátko veľmi, bolo už medzi nami niečo,povedal, že som preňho dôležitá, samé pozitíva sype, aká som krásna, šikovná , odlišná ako iné, pracuje chémia. O vzťahu nechce zatiaľ veľmi počuť, o ničom serióznom, chce si užívať, nechce sa veľmi viazať na nejakú ženu. Je preňho prvoradá kariéra, peniaze, veľakrát som mu povedala, že ho ľúbim z celej duše a srdce, že som mu úplne odovzdaná a jeho. Nikdy som takto nemilovala, ani predchádzajúcich mužov.
On na to povedal iba, že vieš si dôležitá pre mňa, ale prvoradé sú iné veci, neriešim teraz vážny vzťah. Celkovo je veľmi uzavretý chlapec,vôbec nehovorí o svojich pocitoch, keď je smutný nepovie prečo. Dokáže sa neozvať aj celý deň, nenapísať: / a je prihlásený na nete. Vidím to. Dokáže si prečítať moju správu a dokáže nereagovať aj celý deň. Potom sa ozve na další deň. Neospravedlní sa, nič , berie to ako normálku, že nemusíme stále písať, volať, ja by som s ním písala aj celý deň. zabúda na mňa počas dní, na moje výčitky nereaguje. Už si pripadám, že naňho veľmi tlačím, zo vzťahom žo všetkým. Keď píšeme je chladný, väčšinou vecný, stručný, odpovedá stroho, keď sa stretneme odpovedá normálne, usmieva sa. Prejavy lásky nemá takmer žiadny, ani slovné ani dotykové.
Chcem si ho veľmi získať, nech sa šialene zamiluje do mňa, ale vyzerá, že on veľmi neuznáva lásku všeobecne, nejaké city hlbšie, alebo nejaké vážne vzťahy. ženy mával väčšinou veľmi náhodné, krátkodobé známosti, nič vážne.
Chcem,aby som ja bola tou vážnou známosťou. Ako ho prijmäť k tomu, aby ma začal brať vážne a nielen ako flirt? On nič nesľubuje, nič neponúka, ale vie že ho ľúbim.No on mi to nikdy nepovedal, len že mu je so mnou dobre, a pod. omáčky. Čo ďalej? Chcela som už aj naňho zabudnúť, nešlo to. SNíva sa mi o ňom každú noc. Odkedy ho poznám, chcem stále byť iba v jeho náručí a cítim jeho dotyky a bozky.
O čo mu vlastne ide?Povie mi niekto?
však ti jednoznačne dáva nezáujem.asi bude introvert ale nikdy netlač na chlapa ked ho chceš..iba ho odplašíš..fakt si niekedy myslím že všetko sú to len pocity.chlap má ženu dobíjať a nie naopak.
chémia, iskra, o čo mu išlo? Rozhodne nie o zamilovanosť. Si pekná baba, tak hormóny. Lásku nechcel. Kamarátstvo + sex. Nie zamilovanosť. Žiaľ na normálny vzťah to nestačí, utekaj od neho kadeľahšie.
Nezavidim ti.Blba sittuacia.Aj mne sa to stalo a iba som sa trapila.Sice zo mnou chodil casom, aj mi vravel ze som super, kupil darcek, ale behal kade tade, sedel vzdy pri nejakej inej babe, balil ich a ja som bola zalubena a hovno z toho.Je ale dost tazke zabudnut na niekoho takeho Lebo sama vies , ze ked sa prestanes ozyvat, on sa ti tak , ci tak neozve.A musim to len prezit.Svoje akoby zlyhanie.Mrzia ma taketo situacie.Neviem preco to muzi robia, oni si chcu len uzit zrejme a potom skonci aj tak najhorsie zena.
Píšeš, že sa poznáte veľmi krátko, ale ty ho veľmi ľúbiš a nikdy si nikoho tak neľúbila. Nato, že máš 26 rokov je tvoje chovanie trošku zvláštne nie ? Taktiež píšeš, že sa ti niekedy neozve aj celý deň, aj napriek tomu, že si prečíta tvoju správu a keď ti napíše po dni, tak sa ti ani neospravedlní, že ti neodpísal. To akože on je povinný ti odpisovať každú pol hodinu na tvoje správy ? Odpíše, keď má čas alebo keď ma náladu niekomu vôbec odpisovať. Na 26 rokov máš trošku detské správanie.
Nie, naozaj neviem, o čo mu ide, nehnevajte sa, asi mi to nedopína, to, že ma neľúbi tak ako ja jeho- to viem už, z jeho správania, chlap kt. ľúbi stale sa ozýva a bombarduje smskami a volaniami a pod, nevydrží ani deň bez svojej ľúbenej, ale o čo teda išlo/ ide mu? Stále nechápem
Este ako zrozumitelnejsie ti ma povedat, o co mu ide? Ved ti to jasne povedal. Skor tebe o co vlastne ide ? On to na teba hraje ferovo a uprimne, nie je chyba v nom.
per autorku:tez som to mal podobne,akurat ze ja som, bol zo zenskej paf a po par mesiacoch ma nechala,ale tak co uz bol to moj prvy vazny vztah a to mam 27 :DDser na neho je to strata casu,lepsie je byt sam/sama uvidis :)
mne je seba luto tiez, lebo neviem,co s nim,ja zamilovana ako chudera, nikdy som tak nikoho nechcela, to mozem aj odprisahat a on to nemysli vazne, nelubi ma, tolko pozitiv mi vzdy povie, aka som dobra baba,pekna atd, ale nechce sa viazat, samozrejme ze tie karierne a prcovne dristy su onicom, vyhovoky iba, nie som taka blba, ale dala som mu vsetko lebo som sa zamilovala ako skolacka15 rocna a neuvedomovala som si v tom osiali, ze mu nesmiem hned poskytnut vsetko ani seba ani lasku ani o tom hovorit nic, lenze som strasne otvoreny clovek a vzdy poviem ako je,otvorene uplne, lenze on tym padom,ako tu uz aj zaznelo, nema o co bojovat uz ma dobyl, uzsi je toho vedomy a za kratku chvilu strasne, lebo ja som taky clovek ze sa zamilujem hned po usi mam taku povahu
a s tym neozyvanim, tak ako snazi sa nieco napisat kazdy den, a ked nenapise tak ja napisem a on potom niekedy odpise, ale toto mi nepripada tiez ako zaujem:(
ved ked predsa niekoho chcem a mam zaujem, tak potom pisem s tym clovekom nie? ozvem sa sam od seba
on maxximalne napise dobre rano ,lebo vstava skor ako ja, a ja by som chcela viac pisat ale echcem tlacit tak moc na pilu, uz som skusala vsetko vycitky, hnev, milost, lasku, emocie, ignoraaciu aj ja,nic nanho nepomaha
neviem ako si ho ziskat
tyzden zas to sa este nestalo,aby sa neozval, vzdy sa ozve skor, a ked nie on ja sa ozvem a on odpise za niekoho hodin
On nemá dôvod ta chcieť. Ta milovať. Byt s tebou vo vzťahu ai. Však načo? Hneď si mu dala a dávaš mu ďalej a hneď všetko na počkanie. Sama sa mu nukas ponúkaš a vnucujes sa mu. Až mi je ta ľúto. Možno je láska slepá ale mala by si mat aspoň dáku hrdosť. Ved on nemá dôvod sa o teba snažiť ci bojovat. Sorry. Ale si preňho veľké Nič. Už si ho nezískaš. Ved načo? Co mu môžeš ty niečo nové ponúknuť? Nič.. Vidí že si doňho zblbnuta ako mala školáčka. Ze skaces ako on píska. Véd on si ta ani vážiť nemôže. Ako tu už niekto napísal, ty mu mastis iba jeho mužské ego. A never tým rozprávkam o kariére ai. Keď chlap miluje tak ide všetko. Aj vzťah aj láska aj kariéra ai. On ta žiaľ nemiluje a ani zaľúbený do teba nie je
Tyzden staci cize 7dni je to dost dlha doba aby som niekomu chybal a ten niekto ak miluje mna tak chce vediet ako sa mam, kde som, co robim atd.
Sedem dni je pre zamilovaneho cloveka ako vecnost. Ak si nespomenie tak nemiluje.