Čo chce počuť ?

cicerus

Kompliment si zasluzia len muzi ktori venuju svojim partnrerkam rovnaku uctu, pozornost, lasku, pomoc.
Len ten muz si zasluzi ktori svoju lasku nadovsetko miluje

Antisexx

Keby mám priatela tak mu urcite obcas poviem čo sa mi na ňom paci napr ze ma pekne oči alebo nejaka vlastnost, ked sa mu niečo vydarí tak že je šikovný a tak. Vo vztahu clovek musi citit ze je pre toho druheho vynimocny niecim.

ahjaj

vzťah nekončí manželstvom, takže dávať komplimenty občas partnerovi je namieste aj v manželstve. Poďakovať sa, povedať mu, že on vie robiť najlepšiu kávu, že urobil niečo dobre, že ďakujem, ak urobí niečo, aj keď sa to zdá byť samozrejmosťou. Mnohokrát sú dlhodobé vzťahy otrávené tým, že niekto má sklon kritizovať, ale to dobré si nevšimne, Preto je dôležité všímať si na tom druhom aj to dobré a dať mu to najavo. Jednak je tým motivovaný viac pomáhať a má z toho aj dobrý pocit.

Hordex

Mňa poteší, keď priateľka vyzdvihne moju mužnosť. Tým nemyslím, že povie aké pekné svaly mám a pod. Ale keď povie že sa cíti pri mne v bezpečí, že ja som pre ňu ochrancom, že ja som ten, kto ju robí šťastnou. Keď ocení moju snahu, keď vyzdvihne moju rozhodnosť, môj intelekt, odhodlanie. Stačí, keď počujem, že jej sa páčim. Ja viem, že nie som najkrajší, no keď sa páčim jej. ... bežné veci, no musíš si dávať pozor, aby to bol dobre mierený kompliment. Nesmieš spadnúť k lichoteniu, to vôbec nie je príjemné, lebo je to klamné a povrchné.

naivny

petroneta: ze som dobry programator by mi dobre padlo skor od niekoho z branze ako od dievcata, s ktorym by som chodil. Od nej by mi dobre padlo, kebyze mi na nieco, co navrhnem povie, ze je to dobry napad, alebo ked mi povie, ze sa citi so mnou dobre alebo nieco podobne.