Ťahá ma za nos?

Príspevok v téme: Ťahá ma za nos?
12344321

Zdravím. Pred 3 mesiacmi som sa spoznal s mojou priateľkou (ja mám 20 a ona 19). Okamžite sme si sadli, vždy za každých okolností sa máme o čom baviť a aj ona mi hovorí že sa so mnou cíti úžastne a že ma ľúbi a keď sme spolu naozaj to na nej vidno že to nie su len prázdne reči (je to vzájomné). Lenže ... . Ja som ju už pozoznamoval s mojimi rodičmi, už u mňa raz aj prespávala a všetko je v najväčšom poriadku, naozaj si moc rozumieme. Ale ona ma ešte stále tají, aj na verejnosti a aj doma, samozrejme keď sa spýtam že prečo tak povie že "neviem" alebo "viem aký sú moji" a pritom z jej rozprávania viem že naozaj nie sú nijak hrozný alebo čo, a aj známy čo ju dlho poznajú tvrdia to isté ... . Naozaj za tie 3 mesiace si extrémne dobre rozumieme, máme spoločné záujmy atď atď, lenže toto čakanie ma priam ubíja. Aspoň keby mi povedala nejaký dôvod ... vždy povie jak som spomínal "neviem" a na otázku "prečo nevieš" tak povie "nedá sa to vyjadriť" ... . Čo mám prosím vás robiť? Alebo očakávam od tohoto celého ešte priveľa? Ťahá ma len za nos? Ďakujem.

lienkaplienka

Ja ju celkom chápem. Podľa mňa ťa nemusí ťahať za nos. Robím to tak isto ako ona s tou opatrnosťou. Moji rodičia tiež nie sú nejako extra zlí alebo čo, ale proste ohľadom vzťahov je lhlavne moja mama trochu pozadu, proste do všetkého kecá, má blbé reči a mne / vo veku 26 rokov sa to nechce počúvať/...mama iná nebude a ja sa nemienim preto hádať. Preto svojich priateľov veľmi domov nevodím. Moji súrodenci zvyčajne vedia aj poznajú s kým sa stretávam, ale rodičia to max tušia.
Vôbec to nie je tak, žeby som nechcela. Ale skôr som si v minulosti s mamou zažila svoje, bola strašne netolerantná a výbušná, chcela šetko zakazovať a do všetkého kecať a preto som prestala vodiť frajerov domov.
Aj teraz mám už 2 mesiace nového, podľa mňa je veľmi perspektívny, ale ešte to má veľa času.

michallinca1

Neries takuto malickost. Ked ta bude chciet zoznamit s rodicmi tak to spravi. Teraz si uzivaj ju a neries taketo hluposti.

Zuzulik8

Gratulujem, nicis si inak krasny vztah evidentne pre nejake svoje komplexy a si na najlepsej ceste ho znicit uplne. Po troch mesiacoch by ste si mali uzivat sami seba, nie riesit predstavovanie rodicom jak keby ste uz chodili spolu dva roky. Po troch mesiacoch je extremne skoro na oficialne predstavovanie sa rodinam, este sa ani dobre nepoznate a stale nemozte vediet jak to s vami dopadne a ci spolu zostanete. Z toho jak na nu furt tlacis ona moze mat pocit ze az tak uzasny zase nie si, inak by si ju respektoval a dal jej cas.

Hnedovlaska8

V TAKOMTO PRIPADE BY SOM TRVALA NA TOM, ABY TI TEN DOVOD POVEDALA ALEBO KED NEMA ZIADNY, TAK ABY TA ZOZNAMILA SO SVOJIMI RODICMI. AJ KED JE TO ESTE DOST SKORO, TAKZE JE TO MOZNO AJ POCHOPITELNE ZE NECHCE.

samithia

tazko povedat, mozno sa boji, ze by si sa proste jej rodiny zlakol. niekedy je to fakt tazke, ak su v rodine nejake nezhody. podla mna by si si mal s nou nad to sadnut a nech ti proste vsetko povie. tak, ako to je

1 nekonecno

clooo, teda klobúk dole. Hotový veštec. :D
Toľko odsúdenia bez dôkazov a čo i len náznaku..., a toľko pesimizmu, to sa len tak nevidí. Chlape, tebe sa muselo stať niečo zlé. A určite nie tak dávno.

clooo

Má 19 rokov, čiže je dosť stará na to, aby vedela či s tebou byť chce alebo nie a na vzťah určite v tomto veku mladá, nie je to nejaká 13-ročná puberťáčka ktorou lomcuju hormóny. Kedysi mali ženy v tomto veku už aspoň po jednom decku a úlohu matky sko aj manželky bez vážnejších problemov zvládali. Zrejme svojim správaním niečo sleduje. Podľa mňa čaká na nejakého lepšieho (rozumej bohatšieho, krajšieho) adepta, na ktorého sa pricvakne, spraví si s ním decko a bude ho vyciciavať až do posledného centa.