Vzťah

Príspevok v téme: Vzťah
wanea

Je pravda to že ak človek nebude mať prvy vzťah na strednej škole tak potom už nikdy?veľa ľudí to vravi,..začinam sa obávať onedlho končim strednu a ani pes po mne neštekol doteraz...kde si mam niekoho nájsť na vzťah?doteraz som len čakala ale už ma to nebavi..ako spraviť prvy krok?ak sa s niekym spoznam a budeme si rozumieť nebude divne ak ho ja požiadam o chodenie?

Maja12345

Ani ja som na strednej nemala este vztah.Ani som nechcela lebo som vedela ze pojdem na vysoku a tam som chcela byt slobodná.Sice som tam nasla priatela ale aj to bola chyba lebo zas a znova som sla do prace a znova iny ludia a znova som chcela byt radsej slobodna.Chcela som ist s kolegami von, chcela som mat doma svoj klud.Bohuzial som sa uz nejak dala do vztahu a bolo to sice fajn ale vela veci zase nie.Ta sloboda mi chýbala.A nakoniec to dopadlo velmi zle, pretoze priatel si uzíval a ja som trpela.Lebo som nechcela podvadzat, potom som chcela byt dobra zena takze navarit upratat a kaslala som sa seba, nato ze si potrebujem este uzivat.Teraz mam zbytocnu bolest ktora nemusela byt a hlavne kvoli okoliu lebo kazdy uz vztah mal a pre kazdeho by som bola divná urcite by padli nazory ze si len uzivam a ked budem stara nik ma uz nebude chciet a tak podobne.Ach kaslite na nazory inych a robte co je Vám po chuti.Ked naozaj chces vztah tak kludne bojuj.Kludne oslov aj ty.Ale mozes byt odmietnutá.

NeznamyTHM1986

mirec411: ,,Ver, že ak si dvaja rozumejú, tak ich kamarátsky vzťah sám prerastie na hlbšiu lásku, ktorú k sebe cítia."

Tak prečo potom existujú friendzony alebo situácie, ako som videl v jendom kreslenom vtipe...
Dievčina sa modlí: Oooo bože daj mi nejakého chlapca, ktorý by ma mal rád a miloval atd... A Boh na to: Veď som ti poslal už 3och a každému si povedala, že ho berieš iba ako dobrého kamaráta a nič viac?
:D

wanea

Ide aj oto že dnes väčšina podvádza a väčšina vzťahov sa rozpadava......takže asi je fakt najlepšie byť single aspoň nikto nesklame.... poznám tiež veľa parov ktoré sa veľmi "ľúbili" a jeden podviedol a tak...isto by som dopadla rovnako...

Angelika3

Jasné, že je to hlúposť, veď akú to má logiku, aby to, že si doteraz nemala vzťah určilo v tomto smere celý tvoj budúci život? :-)
Píšeš, že ti hovoria, že si super a milá a aj pekná, nebude problém v tom, že ťa chalani berú skôr ako dobrú kamarátku, než na vzťah? Ono práve všetky tieto kvality vedia oceniť už skôr starší a zrelší chlapci, takí mladučkí práveže zvyčajne nevedia odolať žiaľ práve povrchnejším dievčatám typu "šťabajzňa, ktorá už o sexe asi niečo vie".

alandra

ale prosím ťa, to sú len také reči. koľko mojich kamarátiek a kamarátov nemali na strednej vzťah a teraz sú šťastne vydaté/ženatý a majú aj rodinku. všetko stihli aj popri vysokej škole alebo zamestaní

mirec411

wanea, prvá veta tvojho príspevku ma celkom pobavila. Vlastne ma pobavil názor tých ľudí, od ktorých si to počula. Tak ako tu už napísali viacerí, je to iba brept nejakých rýchlokvasiek, ktoré TO chceli mať rýchlo za sebou a tak vypotili niečo na tento spôsob. Naozaj neviem kam sa niektorí tak ponáhľajú, keď táto doba je sexom doslova presýtená a to čo veľmi chýba, je zdržanlivosť a obyčajné počkanie na čas, kedy si človek začne vzťah na základe priateľského porozumenia, ktoré prerastie do lásky.
Toto je vlastne odpoveď na tvoju druhú otázku, keď si sa pýtala, či nebude divné, ak požiadaš "o chodenie" chlapca, s ktorým si budeš rozumieť. Ver, že ak si dvaja rozumejú, tak ich kamarátsky vzťah sám prerastie na hlbšiu lásku, ktorú k sebe cítia. Potom ani jeden nebude mať potrebu žiadať niekoho o chodenie. Je to prirodzený a logický vývoj vzťahu, kde už city prevládajú nad slovami.
A kde si máš nájsť takého chalana? To je naozaj zle postavená otázka, pretože okrem Boha ti na ňu nedokáže odpovedať nikto. Môže to byť všade, ale nikto nevie kde, ...tak sa nepýtaj ako malé dieťa.
----------
No a v 2. príspevku si dala novú otázku, že čím to je, že veľa tučných a nedbalých dievčat má pekných frajerov... To je už otázka viac pre úvahy v odborných kruhoch, ale dám ti jednu odpoveď, nad ktorou môžeš uvažovať: -
Každý vie, že obéznejšie dievčatá si oveľa ťažšie zháňajú partnerov (ako píšeš - frajerov). Sú si vedomé, že chlapci/muži o ne nemajú až taký záujem, ako o štíhle "sexi" dievčatá, a preto, ako sa hovorí - berú všetko, ak sa im naskytne príležitosť. Fakt, že sú prehliadané, si uvedomujú aj niektorí chlapci/muži. Lenže to sú tí, ktorým sa hovorí: - "lovci ľahkej koristi". Nepíše sa to ľahko, ale obézne dievčatá sú pre nich naozaj ľahkou korisťou, o ktorú sa ani nemusia nejako zvlášť snažiť. Dosť často sa im totiž ponúkne aj sama...
Ak sa pýtaš: - "...čím to je, že veľa tučných dievčat má pekných frajerov", - tak sa zamysli, koľko krát sú práve tieto "tučné dievčatá" vystavené riziku odkopnutia po krátkom čase falošných prísľubov lásky od tých peknučkých frajerov. Všetky tie falošné hry na lásku, všetky podvody a všetko predstieranie niečoho, čo je už od začiatku dýkou do srdca tých dievčat... - všetko je to len tragickým zahrávaním s osudom a životom tých dievčat. Pritom to môžu byť dievčatá, ktoré môžu byť skvelými ľuďmi s dobrou povahou a úprimným záujmom o niekoho, kto by ich miloval také, aké sú - čiže aj s ich nadváhou.
Mnohé z nich sú naozaj len obete krásnych frajerov. A tu nie je čo závidieť. ------------ Je to rozsiahla téma, ale myslím, že aj toto jednoduché vysvetlenie ti bude stačiť. Na zamyslenie a na získanie širšieho pohľadu, určite. Teda dúfam...

wanea

Sloniecko- dobre ale sú dievčatá ktore sú pekne mile dobre zlate a aj tak nikoho nemaju..mne napriklad veľa chlapcov povedalo že som super mila pekná a neviem čo...ale prečo nechce nikto somnou vzťah je záhadou

Sloniecko

vies, ono je to tak. Nie je to len o fyzickom vzhlade, ale hlavne o vyzarovani, charizme, povahe. Velmi vela muzov si radsej hlada skromne, mile zeny, ktore nie su prazdne a hlavne zvnutra su krasne. Velmi vela zien v dnesnej povrchnej dobe, su len krasne obaly, ale vnutro plne vykalov s sraciek. Zober si to tak: ak si muz, ktory to naozaj mysli vazne, ma vybrat zenu, neskorsiu manzelku a matku svojich deti, radsej si vyberie zenu, o ktorej vie, ze ma dobru povahu a bude ju moc mat rad aj v buducnosti. Lebo "krasa" jedneho dna pominie a ostane len zostarnuty obal, plny toho, co som uz raz napisal. Tym samozrejme nemyslim zeny vseobecne a urcite ani vsetky "krasne" zeny, ale tato doba je zla a fyzicka krasa je viac pretlacana ako vsetko ostatne.