Je pravda to že ak človek nebude mať prvy vzťah na strednej škole tak potom už nikdy?veľa ľudí to vravi,..začinam sa obávať onedlho končim strednu a ani pes po mne neštekol doteraz...kde si mam niekoho nájsť na vzťah?doteraz som len čakala ale už ma to nebavi..ako spraviť prvy krok?ak sa s niekym spoznam a budeme si rozumieť nebude divne ak ho ja požiadam o chodenie?
Vzťah
Ale viete čo je zaujimave? Že veľa tučných dievčat a dievčat ktoré sa o seba nestarajú majú frajerov a veľa krát pekných čo sa k nim nehodia...čim to je?ja si normalne niekedy myslim že tie dievčatá im nejak počarovali....a čím to je ak o pekné dievča za cely život nikto nezakopne? Prečo existuju ženy ktoré maju napr. 40 rokov a za celý život nezažili lásku nemali vzťah?
wanea
o takom nezmysle som doteraz este nepocul. A ty tomu akoze vazne veris? Ked sa este k tomu opytas: "Je pravda to, ze..."
OMFG dievca, ved nemozes uverit kazdej takej hluposti. Praveze vela ludi ma prvy vztah az po strednej skole a mnohi dokonca az par rokov po nej. Dovtedy sa vzdelavaju, uzivaju si este mladost. Ja som tiez mal prvy vztah az par rokov po strednej. A aj teraz mam vztah. A urcite sa do nicoho netlac len kvoli tomu, aby si mala prvu skusenost cim skor za sebou. To si len privodis viac nestastia, ako stastia, ver mi.
ahojte ja mám 12 rokov a chodím do šiestej triedy základnej školy. Chlapec, s ktorým chodím, je neviem či moja láska alebo môj konkurent. Chodíme do tej istej triedy, na olympiády z tých istých predmetov. Vždy mi záleží na tom, aby som bola lepšia ako on. Nie vždy sa mi to podarí. Minule sa ma spýtal, či som do niekoho zaľúbená. Ja som iba krútila hlavou. Tak že on je zaľúbený do mňa, a či by sme mohli spolu chodiť.
Zas som sa nezmohla na slovo.
Keď som to povedala najlepšej kamoške, povedala, aby som to vyriešila na školskom obede. Že nech ho zavolám, nech si prisadne k nám. A tak sedíme pri stole štyria. Moje dve kamarátky, ja a on.
Kamarátka z vedľajšej triedy mi povedala, že on so mnou nechce chodiť preto, že sa mu páčim, ale že chce nasávať to, že som múdrejšia a využiť to proti mne na súťažiach.
Odkedy mi to povedala, nedokážem pri stole komunikovať. Iba bezmyšlienkovite jem a ani mi nechutí jesť. Čakám, kedy tento spoločný obed spojený so "spoluchodením" skončí. Kebyže som staršia a múdrejšia, viem, ako reagovať, takto sa len trápim.
Hejmorho 100%ný súhlas. Vzťah nie je limitovaný vekom, nikdy nie je neskoro a aj keby bol niekto celý život bez vzťahu, tak si môže bez problémov užívať život.
No moja, ja som prvy vztah mala az v 32 rokoch a som tu. A praveze clovek v starsom veku pristupuje ku vztahu rozvaznejsie a nerobi chujoviny ako mladi. Rozmyslam s kym sa vyspim pretoze to chcem aj ja nie preto ze to chce len on.
Vztahy na strednej stoja aj tak za ho.no
A ani sa nedaju nazvat vztahmi lebo ti mladi su len zalubeni ale pravy vztah to teda nieje len burenie pubertalnych hormonov..
Hadam ze spominas niekoho, kto sa ti paci, a nie nahodneho okoloiduceho. Kludne chod do toho, mozes byt ty ta iniciativna, nemusis cakat, kym ta niekto oslovi. Ale urob to preto, lebo sa ti paci, alebo ho mas rada, atd... nie pretoze ti konci skolsky rok. Bolo by to hrozne hlupe, take dievca by som bral s velmi velkymi otvorenymi zadnymi vratami.
Ja mám 25 rokov som ešte panic, nikdy som nemal vzťah. A to už zachvílu končím na VŠ. Ty si len na strednej,
Ja už som sa zmieril s tým, že už nikdy mať deti a rodinu nebudem, pretože dneska podľa štandardov ak človek nemá do 25 rokov za sebou aspoň 2 vážne vzťahy a minimálne 5 sexuálnych partnerov tak je vadný. Chcel som vzťah, chcel som rodinu, deti, manželku... ale to už nemá cenu, dnes už 15 ročné majú za sebou niekoľko "vzťahov" a keď nejakej žene poviem že som panic tak je buď zhrozená alebo sa mi vysmeje.
Ty si žena, u teba to nevadí, to je problém chlapov, ty si nejakého nájdeš aj keď nebudeš chcieť skôr či neskôr ak nie si úplne škaredá alebo neviditeľná.. veľa šťastia
to odkial si taku blbost nabrala? Od nejakej baby z dediny?
Hej bo tam take predpotopne nazory letia ze dievca sa ma vydat do 23 rokov.
Moja zlata, ja tiez poznam kopu ludi co na strednej sa venovali uceniu a nie d*bil*ym vztahov co nemaju aj tak trvacnost a vztah si nasli neskor. Niektori az po 30tke. Takze cas na vztah je stale. Nic nieje stratene. Vsetko je len o postoji k veci samotneho jedinca a netreba to zbytocne dramatizovat! Robit z komara somara.
Stale je sanca mat vztah. Poznam viacero muzov a zien co na vztah prisli az v 40tke a dovtedy sa venovali zalubam, praci, konickom, cestovaniu a pod.
Prestante s tymi dristami o tom kedy ma mat clovek sex prvykrat, kedy ma mat vztah, kedy sa ma vydat/zenit, kedy ma mat decko.
Uz stacilo! Nech si kazdy zije ako chce ne ako chcu nejake ukvakane mlade a stare dedincanky aby ten clovek zil. Kazdeho je vec.
rado- moze byt ale určite to neje pravidlo...ja zas poznam ludi ktori majú aj 30 na strednej vzťah nemali a nemaju ho doteraz...
ide oto že ja pomaly končim strednu mam aj kamaratku ktora je natom podobne a musime myslieť na buducnost čiže planujeme ist spolu bývať sme stym viac menej zmierene že je to tak ako to je...ale ešte nejake 3 mesiace mam aku taku nadej že si niekoho najdem tak ešte raz sa pytam...nebude to divne ak by som požiadala chlapa o chodenie ja?
Nikde nie je napísané kedy musí mať kto prvý vzťah :D To je fakt blbosť :D To len dnešné deti musia mať vzťah už v 12 tich rokoch.