hádanka

Príspevok v téme: hádanka
MirkaNovaaaa

Ahojte,
uz pol roka pozyvam jedneho chalana vonku.. Na kadejake akcie, prechadzky, kino, sport... atd. A stale nie a nie ho niekam dostat. Myslite, ze sa mi to podari este niekedy? Alebo by ste to uz vzdali? On sa mi vzdy vyjadri, ze NIEKEDY pôjdeme.. ale dnes nie lebo hento.. a o 3 dni zase ked sa ozvam, tak niekedy pôjdeme, ale dnes mam .... (vzdy nieco). Myslite, ze to mam uz vzdat? Preco ked nechce ist so mnou nikam, tak sa nevie normalne na rovinu vyjadrit? Ved nemame15 ani jeden (pred tridsiatkou obaja). Dakujem

pp

Upriam svoju pozornosť inde. Toto mi pripadá hraniciace s posadnutosťou. Ozývat sa niekomu každý tretí den, menim cislo. Nemas trochu hrdosti?

petroneta

"Podla mna je to zbabely cocot. Ak nema zaujem tak by sa mohol vyhovorit ak ta nechce ranit odmietnutim ze momentalne ma vztah a to je slabsia rana pod pas ako povedat niesi moj typ."
a to prečo by jej mal hovoriť? Čo nie je dosť inteligentná, že keď odmietne druhýkrát, tak tretíkrát nepozve? A berie tak, že ak chce, pozve on? A ešte sa pýta na fóre, čo je nad slnko každému okrem nej jasné.

Rado36

Muz ak ma zaujem:
kontaktuje ta sam, pise, vola, pozyva, vyhladava
Muz ak nema zaujem:
proaste ta ignoruje
Pochopila? Cize ak odmietol niekolkokrat po sebe pozvanie od teba vykasli sa nanho a viac ho nekontaktuj. Nevtieraj sa. Je si tebou isty a tak neriesi, nechybas mu.
Hladaj inde a na toho tu zabudni. Asi len stracas cas. Najdi si takeho ktory ti lasku a zaujem opätuje a budes s nim stastna.

iniciativa

Podla mna je to zbabely cocot. Ak nema zaujem tak by sa mohol vyhovorit ak ta nechce ranit odmietnutim ze momentalne ma vztah a to je slabsia rana pod pas ako povedat niesi moj typ.
Dnes mnoho muzov je malo akcnych. Cakaju na princeznu na bielom koni dokonalu zenu roky az zistia ze im taha na 50 a vtedy sa splasia a chcu sa zoznamovat. Staoe maju cas. Stale to odkladaju a ked ma nejaka vazny zaujem tak ju odkopnu lebo cakaju dokonalu zenu ktora aj tak neexistuje.
Odkladaju odkladaju a preto je na slovensku tolko slobodnych muzov drziacich sa matkinej riti. Behaju po baroch, spijaju sa, nadavaju na zenske ze kazda je zlatokopka ale tym vlastne prehliadavaju aj baby ktore by im lasku opätovali... zatial roky bezia a ony su stale osameli... trcia niekolko rojov na pofidernych zoznamkach ale so ziadnou aj tak nemaju zaujem sa zoznamit.
A tak aj ked sa objavi nejaka iniciativna zena tak im je dovne preco po nich ide ked by mali iat ony po nej. Aj tuto sancu vsak odkopnu. A zase su sami. Akcne zeny ktore ako prve prejavili zaujem prejoiadavaju lebo ich maju za divnozienky a radodajky lenze mozno to je ich sanca ze tu zenu im do cesty poslal Boh aby im pomohol v ich zufalom osamelom stave. Lenze ony hrdinovia priebercivy tu sancu odkopnu lebo vsak co by to bola za zena ze bali sama muza...
Takze dievca, povedz mu jasne raz a navzdy nejaky konkretny termin na ktorom sa spolu dohodnete a kam pojdete. Ak odmietne aj tentokrat tak mu jasne povedz ze s nim nemienis stracat cas a koncis s nim. A hladaj inde. Ved pre jedno kviti slunce nesviti ..

moommona

Však keď ho viackrát pozývaš a on stále nejde, tak evidentne nemá záujem a nevie, ako ti to povedať. Mne by to bolo už trápne stále ho pozývať, keď nechce ísť.

mirec411

Nirkanovaaa, ja som ti predsa nevyčítal, že ho pozývaš ty. Nič také v mojom príspevku nezaznelo, ale čo už...

Abandonata

Načo sa mu vtieras? Evidentne nemá o teba záujem, ak by mal, šiel by, a nemusela by si to navrhovať ty ale navrhoval by to on. Veď si pred tridsiatkou, tak rozumu by si už mala mať dosť. Tak uvazuj. Niekedy nemôžeš mať všetko čo si zaumienis. Venuj svoju pozornosť iným smerom, on o tu tvoju večnú snahu nestoji.

Miro46

"Musia ich zeny trochu popohnat" Mirka, paci sa mi tvoje rozmyslanie, skoda, ze to nie som ja, koho chces popohnat. :) Myslim, ze by som si s tebou velmi rozumel. Mam rad schopne, akcne zeny, ktore presne vedia co chcu a idu si za tym!