Ahojte,
uz pol roka pozyvam jedneho chalana vonku.. Na kadejake akcie, prechadzky, kino, sport... atd. A stale nie a nie ho niekam dostat. Myslite, ze sa mi to podari este niekedy? Alebo by ste to uz vzdali? On sa mi vzdy vyjadri, ze NIEKEDY pôjdeme.. ale dnes nie lebo hento.. a o 3 dni zase ked sa ozvam, tak niekedy pôjdeme, ale dnes mam .... (vzdy nieco). Myslite, ze to mam uz vzdat? Preco ked nechce ist so mnou nikam, tak sa nevie normalne na rovinu vyjadrit? Ved nemame15 ani jeden (pred tridsiatkou obaja). Dakujem
hádanka
asi by som mu napisala, ze ked nechce ist s tebou von ze ti to moze kludne povedat, nech ho neotravujes. neviem zarucit, ci to je dobry napad, ale asi by som nieco take uz napisala. mozno su aj lepsie, taktickejsie napady, len mna nenapadaju.
Na tom, že žena pozve von muža, nič zlé nie je. Ale tento konkrétny to vníma tak, že ho pozývaš, lebo v ňom vidíš potenciálneho frajera. On ale nemá záujem o vzťah s tebou. Keď teda neprejdeš na kamarátske nezáväzné stretko, asi sa bude vyhovárať donekonečna.
Mirec, co je na tom, ze ho pozyvam ja? To je na tom nieco zle? Chlapi nechcu zeny, ktore ich pozyvaju niekam? Ved ked sa sami k nicomu nemaju, tak musia ich zeny trosku popohnat :)
moze mat depresiu a ine, mohli by sem napisat chlapi s depkou, ako to vidia.
jednoducho o teba nemá záujem.čím skôr to pochopíš tým pre teba lepšie.
Mirka, a čo chceš vzdať? - to pozývanie, alebo dôvod, pre ktorý ho pozývaš? :)
Odpoviem len na otázku, prečo odmieta pozvanie takým spôsobom, ako...
Možno si pre neho milá osoba, ktorú si váži a nechce sa jej nijako dotknúť. Lenže..., ty ho pozývaš na rande (ON to tak vníma), a on ti nevie povedať, že o teba - ako prípadnú priateľku na vzťah, nemá záujem.
Ak chceš rozlúštiť hádanku, tak ho pozvi na stretnutie ešte raz... ale s tým, že mu s úsmevom povieš, že nejde o žiadne rande, ale len o priateľské posedenie, či pobavenie sa niekde v spoločnosti.
Pozeraj mu pritom do očí a dobre ho počúvaj, lebo v hlase a v očiach bude odpoveď.
---------
Len nie som si istý tvojimi citmi k nemu... Sú naozaj len priateľské, alebo...? Ja myslím, že ide o: - "alebo..."
sorry, môj príspevok zaznel hrozne feministicky. Chlapi sa snažia byť gentlemeni, a preto nevedia na rovinu povedať. Ospravedlňujem sa za vyjadrenie zbabelec, aj keď veľmi často by to bolo správnym pomenovaním.
V tomto prípade ani nie, tu ide o jemné odďaľovanie s tým, že snáď pochopíš.
Ja som pracovala v oblasti, kde sa obchodovalo, a tam tiež keď sa takto odďaľovalo, bolo jasné, že biznis nebude.
Urazit? A co je na tom na urazenie, ze mi povie, ze nikam nepôjdeme... Ved aspon viem na com som a idem dalej.. toto ma uraza ovela viac... jeziiiis, to cim ti chlapi rozmyslaju....
nechce Ťa uraziť a zvykaj si, chlapi sú zbabelci a majú problémy sa na rovinu vyjadrovať. Jasné, že to máš vzdať.