Nízky vzrast

Príspevok v téme: Nízky vzrast
Hoqom

Dobrý deň mám taký problém mám 14 rokov a som vysoký len 146 CM čo je úplne malo a vážim 35 kg moji rodičia niesu najvyšší ale otec ma 174 CM a mama 169 CM bol som aj na testoch 3 dní v nemocnici a tam zistili že rastový hormón mám v poriadku takže teraz neviem poraďte mi prosím

Miska89

Nemusíš sa vôbec stresovať, určite ešte vyrastieš, ani nebudeš vedieť ako.. tvoje kilá sú tiež v tomto veku a k výške v poriadku, pokiaľ ješ normálne. Neboj sa o pár rokov vyrastieš aj priberieš.

Tomas12345

Máš len 35 kíl ??? To je naozaj velmi málo a to i na výšku 145 cm. Popíš tvoj jedálniček, mám totiž pocit že ty skoro nič nejedávaš, respektíve máš poruchy príjmu potravy a preto ani nerasties lebo ked dokopy nič neješ tak ani nemáš z čoho narásť.

petroneta

máš pred sebou ešte 7 rokov rastu.
Niektorí chlapci sa vyšinú medzi 15-17 rokom života a na rozdiel od dievčať majú tendenciu rásť skokom.
Čo Ty preto môžeš urobiť: pravidelná strava, pohyb, pobyt na slnku, dostatok spánku a vitamínu D. Môžeš brať nejaké probiotiká a multivitamíny na podporu imunity, aby si neochorel a neschudol, resp. aby si pribral.

LogikaNepusti

Ja som mala takeho spoluziaka v 9 rocniku. Tiez bol velmi malinky a teraz nedavno som ho videla, uz ubehlo vela rokov a stale je taky malinky. Dufam ze to nebude tvoj pripad pretoze pre chalana je to naozaj velky problem.

naivny

vo veku medzi 14,5-15,5 roka som narastol o 3 cisla, o 17 centimentrov. Bolo to na prelome 8. a 9. rocnika a telocvikar povedal, ze som skolsky rekord.