Chlpky na rukach

Príspevok v téme: Chlpky na rukach
Drioll

Ahoj, mam velmi bledu pokozku, taku nezdravo bielu. Avsak vlasy mam tmave a aj chlpky na rukavh dost vyrazne. Nie je to.pekne, hanbim sa za to, pridem si neatraktivna. Cim by som chlpky zosvetlila? Skusala som jolen, ale tu v drogerke som ho akosi nenasla, neviete kde ho najdem? Pomohlo to ale.len trosku. Ak mate ine napady sem s nimi. Myslite ze to dost ubera na atraktivite i ked v tvari a v postave ste kočka? Dik :)

pomocnica

hhhhj-A no asi to je u každého iné, ale čo mám 2 známe čo si holia ruky, tak to majú tak ako som ja opísala.

pomocnica

Noo ja som tiež mala chĺpky na rukách. Neboli čierne, ale proste svetlo hnedé(som špinavá blond) aaale mňa to vždy iritovalo a stále som sa necítila príjemne, keď som nosila krátke trička and so on...Taak ja som sa zvykla tiež opáliť(slniečko, žiadne solárko nie je pre mňa), ale zasa potom to zasa vytmavlo a zasa čakať do leta...Viem, že asi keď som mala 14 mi spolužiak povedal, že som strašne sexi baba, ale, že by som mala niečo urobiť s tými chlpmi na rukách a nech si to neberiem zle, lebo som fakt kus. :D No akože vtedy ma to dosť udrelo, ale nikdy by som neodporúčala si ruky holiť(to som ja tiež nikdy ani neskúsila). Chĺpky budú rásť rýchlejšie, hrubšie a bude vážne nepríjemné mať strnisko po 2-3 dňoch na rukách fuj. Neženské. Si predstav, že ťa nejaký týpek pohladká a bude akože dafaq...Ak teda nemáš každé 2 dni čas na toľké holenie...inaaak.. Odporúčam depilovať. Ja som s tým začala sama od seba nedávno a akože som spokojná, tak sa cítim fajn. Čo mi aj chĺpky narastú, sú redšie aj svetlejšie a proste keď aj nejaké mám, tak to vyzerá prirodzene a nie ako nejaký porast. Keď sa s nimi necítiš dobre radím niečo také. Ja sa teraz vážne cítim fajn. Ani vtedy to nebol nejaký extrém, ale ja som dosť háklivá na ochlpenie na svojom tele na miestach kde ho nechcem mať. :D
Epilovala som si nohy jednu dobu, ale priveľa bolesti, tam mi vyhovuje holenie. (to k tomu čo písal niekto predo mnou).

Tak veľa šťastia a čítala som raz v nejakom časopise, že španielky tuším majú na to nejaký produkt, presne na vysvetlenie chĺpkov....bohužiaľ som zabudla ako sa volá. Ale keď si zadáš do netu zosvetlenie chĺpkov tak ti vyjde veľa výsledkov, aj keď je jasné, že hľadáš skôr niečo už zaručené...

Pekný deň.

jabba

Podla mňa sa to iba tebe zdá, že je to také strašné :) Ochlpenie na rukách normálne a je tam z nejakého dôvodu :)

hhhhj

Ja si ich normalne holim v sprche a vobec nikdy nenarastu hrubšie. Nechapem prečo je holenie ruk take nepopularne, ked ti to nič nerobi a vydrži 2 tyzdne a potom začne rasť len to, čo si mala. A vydrži to dost dlho bez tych chlpov. Na nohach narastu dlhšie a hrubšie, ale na rukach nie, tiež mam tmavé vlasy. Stači kvalitna žiletka alebo holiaci strojček.

Ja som si nedávno kupila epilator ( je to dobra investicia fakt, obsahuje viacero pinzet a trha chlpy aj s korienkami) a nohy si už robim len s nim, chlpy su stale jemnejšie. Najprv to trolinku boli, ale ak už si niekedy skušala voskove pasiky, tak je to nič. Skušala som si aj ruky, tam to bolelo o dosť viac, plus sa mi vyhodili take pluzgieriky ktore po asi 2 hod. prešli. Je to preto, že ruky mam asi citlivejšie a tie miesta, odkial boli vytrhnute boli nachylnejšie k tomu, aby tam prenikli bakterie. Preto je najlepšie hned po tom epilovani (trhani chlpov aj s korienkami) si potriet ruky aj nohy alpou. Ale teraz ruky len holim a nohy epilujem. Obe každe 2 tyzdne. Pokožka hladka. Nechapem baby čo si tie chlpy na rukach nechavaju. Podpazušie holim, tam maš uzliny, bikiny tiež, no už som skušala aj bikiny s epilatorom, trošku som si zanadavala, ale 2 tyzdne hladučka oblast bikin bez vyrazok, bez zarastajucich chlpkov, citila som sa skvele. Len to mi trvalo dlhšie a niekedy na to proste nie je čas ;)

daniela2

nepíšeš, ako znášaš slnenie, alebo solárku. Ja si chĺpky na rukách nezosvetľujem, ani nedepilujem, ale staviam na opálenosti. Od slnka sami vyblednú a na opálenej pokožke sú zlatistej farby a splývajú s pokožkou. Tak ak by si skúsila opatrne solárku a stále viac slniečko, nemala by si s tým problém... a teraz sa aj tak nosia zatiaľ dlhé rukávy, takže tie chĺpky nevidno.