Ahojte ako vnímate nepomer medzi mužom a ženou,napr. Že muž je chudsi ako žena .Povedzme že sa mi páči silnejšia žena.Dakujem za radu hlavne od žien.
Láska
Chudi/vychudnuti muzi sa mne naopak pacia. Pretoze ja som tiez, tak by som si aj takeho hladala, chudeho. Nevadi ani keby bol vychrtly ved za to nemoze, aspon by sme k sebe dokonale pasovali.
Ahoj nemyslim si ze by to bol nejaky problem. V laske sa medze nekladu, vaha, vyska, vek vsetko su len cisla.
70kg je normalna vaha ty drbo. Nadvaha je 100 a viac kil. Zenu si ani z rychlika este nevidel.
Chudý muž ... fuj. Opak... chudý muž je známka, že ide o dráča čo bude o hlade a smäde drieť aby vykrŕmil tu svoju ....u. Preto, že...
...Většinu mužů přitahují silné ženy. Někdo si na ni troufne jiný jen tak z povzdálí kouká a představuje si, jaká je asi v posteli, ale všichni jsou nějakým způsobem vzrušeni. Silná žena jim nedá spát. Když je ještě navíc krásná, způsobí v mužských hlavách úplnou paniku. Buď probudí odpor, nebo nekontrolovatelný chtíč. ... A potom to hnusné slovo ...tučná. Necitlivé. Moletná, korpulentná, kyprá. Tá keď si ľahne na lôžko lásky, je jej. Nie tá hromádka kostí čo v posteli hrká a človek si musí dávať pozor aby si neublížil. Treba mať na pamäti, že žena v tuku je ako kvet v puku. Láske zdar.
Nesmejem sa, ale je nezdravé ak žena váži 70 a viac kíl veď to je otras... Ani hýbať sa nedokáže. Svaly vytvárajú silu a nie tuk, takže aj 70 kg chlap môže mať oveľa väčšiu silu ako 100 kg chlap :)
Dobreuz ty co sa tu rehoces? Pre mna su odpudivi a nechutni vychrtnuti muzi, ved to ani chlap nie je. Fuj.
Klaricia silnejšia? :D Sadlo nevytvára silu, ale svaly pokiaľ viem :D
a co je na tom? ved kolko parov tak existuje, ze je bud zena silnejsia alebo chlap. proste ked tak vsetko funguje, tak kludne aj taky dvaja ludia mozu byt spolu.
Tak čo môžme my poradiť v tomto... Proste nech si každý má takú, aká sa mu páči... Kebyže hľadám vzťah tak asi jedine chudú by som hľadal, keďže sám som tiež chudý :D Chudý chalan a tučné dievča to by vyzeralo :D Ale nikoho neodsudzujem.
Ked ma chlap tucnu zenu, musi mat dlheho vtaka, lebo jej suska je obklopena sadlom, ktore brani dostat sa penisu uplne dnu. Alebo potom robit toniba v nejakej jednej polohe. A tucne zeny maju spojene stehna, ktore sa cely den o sebavtruba zo susky sa neodparuje vlhkost a to je strasny smrad z toho. Stihle baby su top aj ked maju mensie prsia, ale maju viac energie, lahsie sa hybu, vies si ju pri sexe zobrat postojacky na ruky, co s tlstou nemozes a pevny zadok je ivela viac ako mlandravy tucny.