Láska

Ooomg

BJ-2
Súhlasim s tebou. Podľa mňa či je niekto veľmi chudý alebo pri sebe tak na tom nezáleží ak je on sám so sebou spokojný a je schopný v živote fungovať - váha ho v ničom neobmedzuje.

BJ_2

Niektore baby maju sirsie postavy, aj dost siroke panvy, zadky... plus este musis zaratat, ze ked ma vacsie prsia, dalsie 2 kilecka hore. :)
Takze ak ma 70 a je sirsieho typu, vobec nemusi byt hned obezna, tucna, alebo take nieco. Len je proste sirsieho typu, aj licne kosti a hlavu moze mat taku sirsiu. A niekedy moze ist aj tak o velmi krasnu zenu, aj do crt tvare, a ani tuk jej nevysi, len ma ako robusnejsiu postavu. Hlavne co som si vsimol, v minulosti byvali viac zeny takeho "sirsieho typu", teraz su vsetko take vychrtliny, akoby ostali ako deti v puberte, alebo take nieco. Nieje to len o vahe, ale celkovo maju uzke stavby tela.

Ooomg

dobreuz
Ty si pekne teľa. Dovoľ, mám 67kg čiže skoro tých tvojich hriešnych 70. Predstav si, gravitácia ma neťahá dole kopcom. Aktívne športujem, z 90 % chodím všade pešo, 50kg baba môže byť lenivšia ako tá 70kg tak sa zamysli keď napíšeš takúto hlúposť.

Ankaka

Mňa osobne dokáže priťahovať aj plnší aj chudý muž. Myslím že to vôbec nieje o výzore, proste tam musí byť nejaká chémia a keď sa zamilujem, tak vôbec výzor ako taký neriešim. Som až prekvapená, koľko mladých mužov tu na fóre rieši to že sú moc chudí. Ja som napríklad bývalá anorekticka, a chudé telá vnímam možno ako určitú krásu (pre mňa), takže mne osobne vytŕčajúce kosti, či chudé nohy ruky u muža absolútne nevadia. Takisto chlap ked je baculatejsi, tak to podľa mňa nieje žiadna katastrofa. Skôr ide o to, čo ten chlap vyžaruje, a poznám oba prípady tučný aj chudý chlap, niečím ma priťahujú, možno práve tým sebavedomím čo majú...

dobreuz

Wtf výborne výstižné meno, 70 a viac kilová žena keď bude kráčať do kopca tak ju gravitácia stiahne dolu :D Ale nie, teraz fakt. Ide hlavne o to, či má ten dotyčný svalstvo alebo tuk. Ja mám 192 cm a 70 kg a mám dosť sily, tuk stačí do 10%,viacej je už príliš veľa. Najprv si treba niečo naštudovať a potom hovoriť... Také 50 - 55 kg ženy sú v pohode, samozrejme váha závisí aj od výšky.