Ahojte ako vnímate nepomer medzi mužom a ženou,napr. Že muž je chudsi ako žena .Povedzme že sa mi páči silnejšia žena.Dakujem za radu hlavne od žien.
Láska
BJ-2
Súhlasim s tebou. Podľa mňa či je niekto veľmi chudý alebo pri sebe tak na tom nezáleží ak je on sám so sebou spokojný a je schopný v živote fungovať - váha ho v ničom neobmedzuje.
Niektore baby maju sirsie postavy, aj dost siroke panvy, zadky... plus este musis zaratat, ze ked ma vacsie prsia, dalsie 2 kilecka hore. :)
Takze ak ma 70 a je sirsieho typu, vobec nemusi byt hned obezna, tucna, alebo take nieco. Len je proste sirsieho typu, aj licne kosti a hlavu moze mat taku sirsiu. A niekedy moze ist aj tak o velmi krasnu zenu, aj do crt tvare, a ani tuk jej nevysi, len ma ako robusnejsiu postavu. Hlavne co som si vsimol, v minulosti byvali viac zeny takeho "sirsieho typu", teraz su vsetko take vychrtliny, akoby ostali ako deti v puberte, alebo take nieco. Nieje to len o vahe, ale celkovo maju uzke stavby tela.
dobreuz
Ty si pekne teľa. Dovoľ, mám 67kg čiže skoro tých tvojich hriešnych 70. Predstav si, gravitácia ma neťahá dole kopcom. Aktívne športujem, z 90 % chodím všade pešo, 50kg baba môže byť lenivšia ako tá 70kg tak sa zamysli keď napíšeš takúto hlúposť.
- podľa mňa netreba riešiť vzhľad, ale skôr súlad duší, pováh -
Srdcu nerozkážeš a preto to vnímam úplne normálne! Každý si vyberá sám partnera!
Mňa osobne dokáže priťahovať aj plnší aj chudý muž. Myslím že to vôbec nieje o výzore, proste tam musí byť nejaká chémia a keď sa zamilujem, tak vôbec výzor ako taký neriešim. Som až prekvapená, koľko mladých mužov tu na fóre rieši to že sú moc chudí. Ja som napríklad bývalá anorekticka, a chudé telá vnímam možno ako určitú krásu (pre mňa), takže mne osobne vytŕčajúce kosti, či chudé nohy ruky u muža absolútne nevadia. Takisto chlap ked je baculatejsi, tak to podľa mňa nieje žiadna katastrofa. Skôr ide o to, čo ten chlap vyžaruje, a poznám oba prípady tučný aj chudý chlap, niečím ma priťahujú, možno práve tým sebavedomím čo majú...
podľa mňa láska a tieto veci nemajú vôbec súvis
Henrieta tak to si asi veľká výnimka :) väčšine dievčat sa chudí chalani skôr hnusia
Wtf výborne výstižné meno, 70 a viac kilová žena keď bude kráčať do kopca tak ju gravitácia stiahne dolu :D Ale nie, teraz fakt. Ide hlavne o to, či má ten dotyčný svalstvo alebo tuk. Ja mám 192 cm a 70 kg a mám dosť sily, tuk stačí do 10%,viacej je už príliš veľa. Najprv si treba niečo naštudovať a potom hovoriť... Také 50 - 55 kg ženy sú v pohode, samozrejme váha závisí aj od výšky.
Podla mna tieto veci nie su vobec nejako podstatne :)