Neviem, čo si mám myslieť

Príspevok v téme: Neviem, čo si mám myslieť
Obycajnychlapec

Dobrý deň,

Píšem si s jedným dievčaťom, s ktorým chodím do triedy. Pred pár mesiacmi sme si začali písať, každý deň,.. Písala mi, že som zlatý atď, písala mi však aj to, že sa chce rozísť so svojím priateľom, urobila to. Stále si píšeme a mám ju rád, len v nej nemám akúsi dôveru..

haha666

Ked budete mat 49 rokov ako clooo vedzte ze budete mat na zenske rovnaky nazor ako on, teraz vas len ovplyvnuje mladicka nadrzanost a tak nevidite realitu a podlizujete sa slabemu pohlaviu, je mi s vas nagrc!!!

Wtf

Clooo ty mas tak nanic dedukciu a zakazdym :) preco si myslis, ze len neschopna zena, zavisla od penazi muza sa chce mat dobre a nebude sa zahadzovat s niekym ako si ty? Nejde o to, co mas, ale, ze si nebol schopny cely svoj zivot sa usilovat dosiahnut viac. Len sedis na riti pri mamicke a nadavas na zeny. Takto urcite zbohatnes a nejaku si najdes.

Wtf

A zavist ta zoziera cloo, kym si ty robil kotulik vpred a kotulik vzad, ini zarabali peniaze, aby sa mali dobre aj oni aj ich partnerky.
Ked ta to nenechavalo chladnym preco si na sebe nepracoval? Neotrhol sa od matkinho cecka a nesiel do zahranicia makat?
To, ze nic nemas je len a len TVOJA CHYBA!!! Ti bohati muzi, tie fifleny za to nemozu. Ty si si poserkal zivot sam. Vsetci tu dobre vedia, ze zenu nemas preto, ze si pokakany, z rande si usiel ako maly chlapec a vobec nie preto,ze si chudobny.

clooo

Ja som presvedčený, že to, čo píšem, žiaľ, standard je. Mám o pár mesiacov 50, nikdy som nemal vzťah, nezažil ani bozk. Vždy som patril k tým chudobnejším, či ešte za študentských čias, v práci až doteraz. V mojom okoli bolo vždy zopár chudobnejších chalanov/mužov ako aj tých bohatších a tipnite si, ktorí mali po svojom boku partnerky. Ak by ste tipli bohatých, tipli by ste si správne. Prakticky všetci majetnejší chalani/muži ako na škole tak neskôr aj v práci boli vo vzťahu, zatiaľčo tí chudobnejší ako ja si partnerku nájsť nemohli a ak sa tak stalo, ich vzťahy mali veľmi krátku trvácnosť a boli zas sami. Tí bohatí si s úsmevom na tvári smerom k autíčku vykráčovali držiac za ruku partnerku...A je to tak dodnes, frajerikovia s drahými autami, v drahých handrách majú okolo seba húfu samičiek, ktoré určite nejdúbza jeho dobrým srdcom či charakterom, no niečím iným, o čom som sa zmienil už x krát. V nákupných centrách je takýchto fiflen bo boku pracháčov priam neúrekom. Takéto niečo ma určite nemôže nechať chladným, keď to mám pred očami dennodenne.

ahjaj

cloo, ja si myslím, že vrana k vrane sadá. Ak solventnému pánovi vystačí fiflena, tak má, čo si zaslúžil, a vlastne obidvaja majú.
To je však istá vrstva obyvateľstva a nie štandard.
Skutočne dobré vzťahy sú založené na schopnosti kvalitnej komunikácie. Je jedno, či majú peniaze na drahú dovolenku, nie je však jedno, či sa dokážu porozprávať tak, aby sa obaja cítili dobre a aby cítili potrebu zdieľať svoje myšlienky a pocity.
Všade na fóre, kde čítam, že to škrípe, to škrípe práve v oblasti kvalitnej komunikácie a porozumenia.