Ja som presvedčený, že to, čo píšem, žiaľ, standard je. Mám o pár mesiacov 50, nikdy som nemal vzťah, nezažil ani bozk. Vždy som patril k tým chudobnejším, či ešte za študentských čias, v práci až doteraz. V mojom okoli bolo vždy zopár chudobnejších chalanov/mužov ako aj tých bohatších a tipnite si, ktorí mali po svojom boku partnerky. Ak by ste tipli bohatých, tipli by ste si správne. Prakticky všetci majetnejší chalani/muži ako na škole tak neskôr aj v práci boli vo vzťahu, zatiaľčo tí chudobnejší ako ja si partnerku nájsť nemohli a ak sa tak stalo, ich vzťahy mali veľmi krátku trvácnosť a boli zas sami. Tí bohatí si s úsmevom na tvári smerom k autíčku vykráčovali držiac za ruku partnerku...A je to tak dodnes, frajerikovia s drahými autami, v drahých handrách majú okolo seba húfu samičiek, ktoré určite nejdúbza jeho dobrým srdcom či charakterom, no niečím iným, o čom som sa zmienil už x krát. V nákupných centrách je takýchto fiflen bo boku pracháčov priam neúrekom. Takéto niečo ma určite nemôže nechať chladným, keď to mám pred očami dennodenne.