Neviem, čo si mám myslieť

Príspevok v téme: Neviem, čo si mám myslieť
Obycajnychlapec

Dobrý deň,

Píšem si s jedným dievčaťom, s ktorým chodím do triedy. Pred pár mesiacmi sme si začali písať, každý deň,.. Písala mi, že som zlatý atď, písala mi však aj to, že sa chce rozísť so svojím priateľom, urobila to. Stále si píšeme a mám ju rád, len v nej nemám akúsi dôveru..

Wtf

Ale ved nemusis clooo :-) ved na to aj tak nemas :-) existuju muzi, ktori chcu byt sami sponzori :-)
Ved od teba to predsa ziadna zena nechce, ani ta do toho nikto nenuti.

clooo

Wtf. hej ? A prečo by tým sluhom či sponzorom mal byť muž ? Prečo má muž tráviť hodiny v práci, zarábať peniaze a ženská si bude peniaze len užívať ? Kde je tá rovnopravnosť ? Tieto neschopné tvory chcú mať rovnaké podmienky ako muži ?

Wtf

No a, clooo? Co je na tom zle? Vsetci sa predsa chceme mat dobre. Preco by sa zena nemohla mat dobre? Preco by zena mala skoncit ako sluzka a obskakovat muzicka? Co jej ty za to ponuknes? Urazky, chudobu, dve jezibaby v dome a stare vetche telo, kde o poriadnej erekcii a sexe nemoze byt ani reci. Co ty zene ponukas, zato, ze sa ma o teba starat? Ved o chvilu ti moze plienky vymienat.
Zena nie je tvoja mamicka, zeby sa MUSELA starat o tvoje pohodlicko a obskakovat ta a este ti aj peniaze pchat do ust, ktore ty nie si schopny zarobit.
Ked sa ti zeny tak protivia, najdi si muzsku ritku a daj nam vsetkym pokoj :-*

clooo

petroneta, tak týmto príspevkom si ma rozosmiala. Myslíš, že sa zľaknem ? Dnes je demokracia, nie diktatúra jednej, v tomto prípade nejakej feministickej strany a človek môže slobodne vyjadrovať svoje názory a to ja robím. A bez dôkazov ? Tými dôkazmi sú fifleny sadajúce do luxusných autičiek solventným pánom, enormný záujem o vplyvných, slávnych mužov so státisicami či miliónmi na účtoch atď.

jarmila1

Dovera sa v tejto dobe buduje velmi tazko, ak sa rozisla s priatelom ktori ju sklamal bude teraz urcite opartnejsia čo sa tyka vztahov. Staci len chvilku pockat a tu doveru si u nej ziskat. Si mlady urcite prides na nejaky dobry napad ako si ju ziskat.

haha666

Vsetky zeny su zlatokopky, to vidi kazdy co je pri zmysloch. Zena moze mat aj 200 kg a to je v poriadku, ale ked ma chlap co i len 2 kila +- od idealnej postavy tak je hned tucniak/vychrtlina.

petroneta

cloo, ty patríš na uzavretú psychiatriu bez prístupu k internetu a zamorovania diskusií jedovatými príspevkami o ženách. Veď je to trestné, je to jasné ohováranie a tvrdenie bez dôkazov.
Nie preto ťa žiadna nechcela, že si chudobný, ale preto, že si neschopný.

Dara6699

Clooo ty to dievča poznáš že vieš o čo jej ide? Možno niektoré ženy sú také ako pises ale malo je takých ..Veľa žien má aj dobre srdce a nepozerá na to aké má muž auto a koľko má peňazí. A veľa žien ani vzhľad neriesi až tak. Aj keď je pravda že aspoň trochu chémie tam musí byt. Ved ani ty by si nechcel ženu ktorá by sa ti hnusila svojim výzorom. Alebo áno? Bral by si 140 kg zenu ktorá by sa o seba vôbec nestarala?

clooo

Tipujem, že chce svojho terajšieho frajera za teba vymeniť preto, lebo máš lepšie auto ako on. Ak ste ešte neplnoletí, na základnej škole, tak máš lepšie handry a mobil ako on. Dievčatá/ženy sú vypočítave už v tomto veku a kalkulujú...Na také dievča by som sa na tvojom mieste vybodol, skôr či neskôr by aj teba vymenila za bohatšieho, krajšieho...