Baba 15-17 na vážny vzťah

simiona

Princezná, podľa mňa to bolo trefné a vtipné.

Keď si dobre spomínam, ja som sa v tom veku viac starala o školu.

Ale problémy dnešných deti vôbec nechápem. 12 ročné dievčatá plačú, že majú malé prsia. 18 roční plačú, že ešte nikdy nemali vzťah. Ani sex. Haló. Podľa zákonov ste ešte neplnoletí.

Veď v 25 už budete zrelí do dôchodku.

Asi máte v škole malo učenia, keď máš čas myslieť na také veci.

Dara6699

Tak ja som tiez sama ale bohuzial mám už 20 rokov a 17 ročného nechcem a zrejme ani ty nechceš o 3 roky staršiu babu ;)....Princezná : no comment

Drg

Ja nerozumiem chlapci, preco sa tak rozrusujete nad princeznou a jej nazorom? Ved je to jej vec, ked sa jej podari najst chlapa, ktory sa k nej bude spravat ako k princeznej, tak je to jej vec.
Nemusi byt kazdy chlap taky ako vy tu.

Tutanchamon_xD

Omen stačí, že ty si chápavý až priveľmi. Stačí, že podporuješ komentármi ženy s takými názormi ako ja-princezna. Ty budeš asi ženská v chlapskom tele alebo si chceš u každej na tomto fóre šplhnúť. Vtipný si, to je jedna pravda.

clooo

Ja - princezna - neskutočne hlúpa osoba, ale čo iné možno čakať od osoby, ktorá sa pokladá za princeznú...

Omen

Tutanchamon_xD, nie, nie som alpaka! Ak si to myslel ako nadávku, tak sorry, ale ten PAKO si ty sám!
Nerob si však z toho nič, takých "chápavých" ľudí ako si ty, je tu kopec.

Tutanchamon_xD

Mňa nemajú ktoré ženy obchádzať oblúkom. To by som musel v prvom rade nejaké poznať. Mam len jedného, dvoch kamarátov s ktorými občas niekde vybehnem. O mne ani ženy nevedia, že existujem takpovediac.

A keď už, tak dvaja rozumní ľudia vedia všetko dosiahnuť spolu. Či si nájsť vlastné bývanie, našetriť a kúpiť si nejaké ojazdené auto a vypomáhať si navzájom, aby sa im dobre žilo, podľa ich predstáv.

Samozrejme, sú tu paničky, čo čakajú, že im všetko spadne z neba, že chlap sa o všetko postará a ona sa bude len s úsmevom tešiť ako sa má pri ňom dobre. Takže neviem kto je tá pijavica.

Ale ako píšem, keď sa stretnú dvaja rozumní ľudia, tak si všetko vedia zariadiť spoločne. Škoda, že niektoré paničky to nevedia pochopiť však ? Hlavne také, čo si myslia, že chlap sa má postarať o všetko a sami nevedia doma poriadne uvariť, vyluxovať atď.

Rem

Drahusik,
a akoze zena je nejaka krava, supermanka, ze ma vsetko zabezpecovat sama? K comu potom potrebuje chlapa?
Vzdy to bolo tak, ze muz je hlava rodiny, zabezpecuje byvanie a ma sa postarat o rodinu, zena sa stara o domacnost a deti, okrem toho ma super vyzerat, chodit do prace, zarabat? Ved to by z nej bol vycicany vechet?
A vy, pankovia, akoze co budete robit? Akoze uplne na rit mi je chlap, ktory mi bude hovorit ako ma lubenka, ked za sebou budem ledva tahat nohy a budem ustvana ako lesna zver.
Sa cudujes, ze s takymito opicimi nazormi ta zeny obchadzaju milovymi krokmi?
Neschopaci neschopni, pyjavice, ktore zenu vycicaju a ona, aby sa o nich starala ako ich mamicka, ako o neschopne decko.
Chces mat doma zdravu, stastnu, usmiatu a vernu zenu? Tak sa cin a staraj sa aj ty, priloz ruku k dielu, lebo inak je zene lepsie bez chlapa.