Baba 15-17 na vážny vzťah

Tutanchamon_xD

Omen ty pako, čo je na jej odpovedi Brilantné ? To si už fakt všetci myslia, že poriadny a vážny vzťah medzi dvoma osobami je len v tedy, keď chlap žene a svojmu dieťaťu ponúkne svoj byt alebo dom a postará sa o nich aj finančne ? To je len veľký plus vo vzťahu.

Tak potom je všetko v poriadku nie ? Ak chlap naozaj dobre zabezpečí svoje dieťa aj manželku, ale popritom sa ku nej správa ako k handre, podvádza ju a o dieťa sa poriadne ani nestará a nevšíma si ho. Po nociach chodí flamovať a piť s kamarátmi či milenkami. Však čo koho po takýchto "maličkostiach", hlavne, že to je "poriadny chlap", ktorý vedel zabezpečiť rodinu nie ?

A ešte nech mi tu niekto tvrdí, že takto to v živote nechodí a je to len môj výmysel, pretože aj takéto situácie sa dejú vo vzťahu.

Henry Ford

Princezna
Co ked hlada taku ktora budee mat stabilnu oravu a vlastne bývanie. Musi to byt len domena muza?
A pocitam ze vazny myslel citovo

naivny

Ja princezná podľa mňa je vážny vzťah taky, kde je úmysel mat toho druhého rad a nie ho mat na rozptýlenie ci pobavenie.

ja-princezna

vážne? 17 ročný hladá vážny vzťah,... tak predpokladám úplne vážne, ked vážne chceš vážny vzťah, že máš:
1-stabilnú prácu
2- vlastné bývanie
-aby si vedel zabezbečiť buducu manželku a deti...

pokial si na obe otázky odpovedal NIE, odporúčam chod sa hrať radšej do pieskoviska s autičkami, kým dospeješ..