dali by ste výpoved z práce kôli intrigánkam na pracovisku?

Príspevok v téme: dali by ste výpoved z práce kôli intrigánkam na pracovisku?
nestastna01

Ahojte ľudia prosím o radu. Pracujem už skoro 2 roky po vysokej škole vo svojej prvej robote . Na začiatku sme boli zmiešaný kolektív bolo tam úplne super. No postupom času nám veľa ľudí odišlo a pobrali k nám samé ženy. Na to by nebolo nič zlé ale nové kolegyne sú otrasné povahy . Začali sa tam tvoriť skupinky, začalo sa ohovárať na kávičkách a obedoch . Cítim sa tam strašne nepríjemne a mám od tej doby úplne udupané sebavedomie. Kolegyne robia naprieky a ja už tam nevládzem fungovať. Ja viem možno si niekto povie že som zbabelá že je to všade ale ja už chodím s takou nechuťou do práce že to neviem opísať. Urobili ste niekto taký rázny krok že ste kvôli kolektívu išli preč? Neľutovali ste? Ďakujem za rady v takejto situácií

simcika

ahoj ja som tak menila zamestnanie koly intrigam vydrzala som pol roka bola to uzasna pozicia karierne tiez super no nezvladala som to co tam ex kolegyne predvadzali ak ti je zle odid

51bibi51

ak by ti to malo pomôcť, tak jednoznačne by som odišla. ale je pravda, že v ženskom kolektíve to tak jednoducho chodí, že proste sa tvoria skupinky a ohovára sa. máš len dve možnosti, buď to neriešiť a ostať tam alebo odísť a nájsť si novú prácu.

sob rudolf

nestastna01, máš nejakú záruku, že na novom pracovisku to nebude podobné alebo ešte horšie? Na druhej strane, niekedy človeku pomôže už samotná zmena.

Anjelik2

Ahoj, ja mám v praci tiež samé ženy, ženský kolektív nie je dobrý..Aj ja mám taký prípad teraz, a veľmi rozmýšľam, že už odídem odtiaľ...Veď si sadnite so všetkými a povedzte si priamo a otvorene o čo ide.Ja by som odisla, ale to budeš mať všade taký kolektív...

BJ_2

Vidno to aj na cisto zenskych hudobnych skupinach, vacsinou sa rozpadnu, lebo je tam vzdy nejaka co je krajsia nez ostatne,a to ostatne neunesu, ze ta ma viac fanusikov, len jej chodia listy a pisu len o nej. Mozno nejaka zenska skupina existuje, ktora sa nerozpadla, a prezila aj 20 rokov, ale muzskych su tisice, ani ich netreba hladat. Je to skoda, ale v praci je lepsie, ked su pomiesane muzi so zenami.

Pavol41

Ak mas inu pracu tak nevahaj a daj vypoved.
Kde je kopa sliepok tam ohovara jedna druhu. Pri kave, pri vypalovani zobakov cigaretami, pocas pauzy.. sliepky stale najdu miesto na svoje kotkodakanie..
A jasne na slovensku su otrasne zenske az sa divim ako sa niektore mohli s tymi sprostymi povahami vydat ..ja byt ich muz tak ich zahrdusim lebo podobny slepačinec mame aj my v praci, len zopar bab je tam co maju normalnu uvaženu povahu. Ostatne su ukotkodakane sliepky :DDD

Lucka022

Bohuzial ano je to az tak zle ako tu baby pisu. Ak mas moznost nechod pracovat do kolektivu medzi zeny. Bohuzial slovenky su strasne zle a to som si v praci zazila na vlastnej kozi. Aj napriek tomu ze som tichsia a nekonfliktna povaha tiez sa proti mne spolcili lajdacky kavickarky ktore len ohovarali a skupinkovali kolektiv . Zmanipulovali aj kolegynu s ktorou som si super rozumela a to tak ze sa somnou uplne prestala rozpravat. Slovenky su bohuzial tak nestastne povahy ze namiesto toho aby zapracovali na tom z coho maju komplexy radsej udupu vsetkych okolo seba. Ale dnes som im vdacna. Ja som si vdaka tomuto krutemu vytriezveniu spravila aj vo vyssom veku vysoku skolu kde som si sama sebe panom a nemam ziadne taketo mile kolegyne. Zarabam viac ako v starej robote a konecne som spokojna. A autorka temy tebe radim roboty je dost netrp tam a odid. Nech tam namiesto teba dostanu taku aku si zasluzia intriganku ktora rozhada aj ich :)

Aliss

Zalezi od toho, ci je to tvoj dreamjob alebo nie...Ja som mala cosi podobne vo vysnivanej praci a vydrzala som. Vypustala som jednym uchom dnu, druhym von, poctivo som makala, nedala som sa zatiahnut do ziadneho sporu, vsetky narazky, urazky sa odo mna odrazali, nereagoval som na nic :) Pamatam, ze kamoska sa velmi cudovala, ze som tym zenam nevyhubovala, co si o nich myslim, lebo v mojej prirodzenej povahe nie je drzat hubu a krok. Ale, kedze to bola moja praca snov, vydrzala som to, nijak ma to psychicky neovplyvnilo...Dnes tie zenske uz s nami nerobia, ja som tam aj nadalej. Ak ta to vsak psychicky nici, nie je to tvoja vysnivana praca a si vies predstavit zamestnat sa niekde inde, hladaj dalsie moznosti a netrp tam :)