Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Vysoký krvný tlak v tomto období

Príspevok v téme: Vysoký krvný tlak v tomto období
Peter097

Ahojte :)
... za posledný týždeň si všímam, že čo raz viac ľudí ma problém s tlakom, potvrdil to aj obvodný lekár, že za ním chodí veľa ľudí s vysokým tlakom. Aj moja mama, napriek liečbe mala vysoký tlak, a to nejeleda nič čo by tlak zvyšovalo alebo niečo podobné.
... môže to byť zapríčinené napríklad zmenou počasia a atmosférickeho tlaku? Resp. všimli ste si to aj vy?

mrdijir

tak ja som uz tyzden mimo s tlakom, aj hlava ma boli v temene akoby som tam mal kamen, ano je to meteosenzitivna vec, dajte si magnezium, trochu to stlmi, ale tieto stavy uz mat nechcem, som spomaleny vsade, aj za volantom..a to pravidelne cvicim a aj tak citim tlak

sen

Ja som12 rokov užívala Tritace,začala som kašlať minulý rok mi to vymenili za Ebrantil.S Tritace som sa cítila istejšia,Ebrantil raz zaberie inokedy nie.Áno vplýva na to aj počasie,len ako sa na to pripraviť...

Omen

Peter, nielenže môže, ale aj je! Meteosenzitívni ľudia, ale aj ľudia s rôznym ochorením by mali sledovať Biopredpoveď a podľa nej sa zariadiť.

ahjaj

Je to dané menšou pohybovou aktivitou v zime. Známe je, že lieky na krvný tlak po cca 2-3 rokoch prestávajú zaberať, a je nutné ich zmeniť.