Ahojte, mate niekto skusenosti so studiom po tridsiatke? Da so to zvladnut, ked preslo tolko rokov od ukoncenia SŠ? Clovek toho vela pozabudol. :) Velmi by ma potesili Vase osobne skusenosti.
Štúdium na VŠ po tridsiatke
BTW: Tiež mám po 30tke
Mňa na strednej viacerí posielali na vysoku no nešiel som - z matematiky som bol totalny ultra kkt (čiže žiadna ekonomika ani nič pod), k technickému typu mam na míle ďaleko... A urobiť Sociálnu prácu aby som potom nadával, že ,,učil som sa jak kkt, mam Červený diplom a môžem si s nim max kkt vytrieť" som tiež nepotreboval... A logické myslenie tiež nemam boh vie ake, že isť trebárs na psychológiu by bol zrejme vopred prehratý boj.
Ale momentálne si robím cez internet jeden rekvalifikačný kurz aby sa podarilo získať nejakú prácu z pohodlia domova a s ,,vyššou pridanou hodnotou"
Jasné ze áno. Študuj! Veď nemáš 75 rokov. Začni hneď tento rok. Ver mi že ak to nespravis o 10 rokov budeš veľmi veľmi ľutovať
ahoj ak tuzis ist na vysoku skolu urcite si ju sprav vek je len cislo! ja som tiez tesne pred 30 ale tiez chcem ist studovat . Cely zivot od strednej skoly pracujem vo vyrobe na 3 smeny a teraz som nejak prehodnotil cely svoj zivot. Jednoducho chcem dokazat viac a dufam ze sa mi to podari. Nevahaj a nedaj sa odradit ludmi a chod za svojim snom :)