Objatia - prejavy lásky vo vzťahu

Príspevok v téme: Objatia - prejavy lásky vo vzťahu
Dalina3

Pekný deň Vám prajem. Chcem vás poprosiť o názory. Na blbé poznámky reagovať nebudem. U mňa ide o dlhodobý problém vo vzťahu, vďaka ktorému sú v ňom hádky. Skrátka môj partner mi v mnohých veciach vyhovuje, vie mi prejaviť lásku objatím, slovom, všímať si ma...atď, ALE...len vtedy, keď to chce on a nie v tej chvíli keď to naozaj potrebujem! Akonáhle mu poviem, že potrebujem objať, resp. sa ho spýtam, prečo ma teraz neobjíme, zrazu je zle, oheň na streche. Začne byť nepríjemný, hovorí mi, že si to vynucujem, že som pokazila deň, večer a pod. Potom s ním nie je vôbec reč. Veľmi sa preto trápim. Čo si o tom myslíte. Zaživa niekto z vás podobné vo vzťahu? Je podľa vás to, keď túžim po objatí a poviem mu to, vynucovanie? Veď partner by sa mal z toho tešiť, že ten druhý potrebuje jeho prejavy lásky...

klaricia

hm, tak toto som v ziadnom vztahu zatial nezazila a to som ich mala viacej. ked bude mat dobru naladu tvoj partner, skus sa s nim o tom porozpravat a povedz mu, ze jednoducho aj ty niekedy potrebujes objatie a ze sa ti proste nepaci, ze to je len vtedy, ked to chce on

Prepanicov

Jezis vy dvaja panici....a ked je to opacne? Co vravia vase mudre mozgy na to, ak sa vo vztahu *ebe len ked to chce zena? Co ak zena odmieta muza a sex je len vtedy, ked ma ona chut? Co ak mu nevenuje objatie, ked to potrebuje, len ked ona sama chce? Tam uz neplatia vase dristy o vazeni si seba sameho? Preco len muzi su stavani do pozicie, ze su ti nadrzanci a zenske su nevinne lanky, co sa prisposobuju? Je kopec, kopec muzov, ktory su denno denne odmietani. Zena im neda pohladenie, usmev, objatie, ani ked si to ten muz vypyta milo a pekne. Ani ked povie, ze je smutny lebo mal zly den. A vecer, ked sa chce pritulit, zas dostane kopacku do guli, lebo zenska mu nohy roztiahne, len ked sa jej uraci....No??? Co vy na to??? Inteligenti

hhhh

"Nieco podobne mam aj ja. Ked sa chce frajer maznat tak dobre podvolim ale ked prejavim ja zaujem maznat sa s nim, tulit, bozkavat ...jeho reakcia?
Odtahuje sa, tvari sa oduto, bez emocii, nepritomne, odmerane.."

achjaj však to su obycájni cocoti, ženy na čo ste s nimi? zas vam chyba sebaucta? ked si on chce zayebat skočite a ked vy tak nič? ked je on hladny, uz skočite jak na špagate varit ale ked vy, tak sedi pri tv s pivom? Toto iste aj s objatiami. Ked si do niekoho buchnuty alebo ho milujes, stale mas tu potrebu, ok nie kazdych 5 min. ale tak to ty si mu dovolila aby len on panko určil čas kedy sa bude mojkat, lebo si submisivna a bez sebaucty a on to vidi a po čase si na tebe zacne vybijat komplexy. Mne by to len raz chlap spravil a išiel by do pizze. S mojim sa mojkam stale a len raz by sa chladne odtiahol a uz by mohol ist balit inu.

ibaja

Nieco podobne mam aj ja. Ked sa chce frajer maznat tak dobre podvolim ale ked prejavim ja zaujem maznat sa s nim, tulit, bozkavat ...jeho reakcia?
Odtahuje sa, tvari sa oduto, bez emocii, nepritomne, odmerane..
Nechapem..

Jana Lukacova

Dalina3:

Doplním môj pôvodný komentár:

Vyzerá to tak, že vo svojom partnerovi vyvolávate rôzne reakcie (možno aj súbežne v jednej situácii) jednak odstup, keď si objatie nejakým spôsobom vynucujete a na druhej strane Váš emočný stav v ňom spúšťa jeho vlastné nevysporiadané city a objať Vás by pre neho znamenalo čeliť aj tomu nepríjemnému, čo si v sebe sám nesie, preto prejde do útoku...následne Vy ste ešte smutnejšia a o to viac vzrastá Vaša potreba objatí – tak sa točíte v začarovanom kruhu.

honeymed

ked len toto je problem, to urcite nejako vyriesis
rozmyslam, ze ja tiez nemam vzdy chut prave vtedy kedy on, cize som nieco ako ten tvoj, taky paradox

NiecoTiPoviem

Dalina, egoizmus citit akurat tak z teba.....a nepochopis to, lebo vidis len seba (egoistka), vnimas len svoje potreby (egoistka), nedokazes pochopit (egoistka), ze druhemu cloveku je na grcanie, ak ho niekto nuti do objati....Neustale len ja ja ja ja (egoistka)