Neznášam ľudí

Príspevok v téme: Neznášam ľudí
Henry Ford

Caute.
Možno odveci ake začal som neznasat ľudí.
Bolo toho namna v poslednej dobe vela.
Práca, obydlie, mala dcéra.
Fungujem non stop. Zene stake pomáham s malou. Ked prídem z prace om s nou stake kym nejde spať. Nevravim ze ju mam na krku ale venujem sa jej a minimalne ju sledujem, pohram sa, po naťahujem, prebalim, prezkeciem, osprchujem.
Zena riesi prácu. Non stop na tablete. Zarobi peniaze nie malo ale nie tak aby sme nevyzili.
Mam dobre platenu pracu a jej praca je bonus na splacanie,m hypo, pripadne obmenu auta, zariadenia v byte.
Lenze za cenu ze s nou takmer nekomunikujem.
Nevie vypnut. Je zavisla na tom co robi.
Uz neviem ako jej to povedat, stake je to doomola a bez výsledku. Zabija ma to. Zabija to moj cit.
V práci mi zozrali nervy. Novy ambiciozny sef ma isteho casu totalne nervovo odrovnal.
Mam pod sebou ludi. Zial neschopnych. Stake na nich davat pozor, nic nespravia sami od seba, všetko musim kontrolovat, neplnia si povinnosti pracovné, sama tlacenka cez papalasov z regionu.
Za to vas karhaju a ked idete riesit tak vas z hora usmernia.
Pridem domov a zmagorety z prace s nervami ze zijem s duchom som tiez aj doma drzi.
Proste moja trpezlivosť je preč.
Kazdy sa len vyhovára, dava hluoe dovody a hlúpe výhovorky, pritom vsetci by sme mohli zit jednoducho.
Dari sa nam. Ludia zavidia, vypytuju sa, kolko, za koľko, bez toho aby sa pytali oreco naco, kazdeho len peniaze zaujimaju. Je jedno ci kamosi, rodina, kokegovia, len faloš, chlad, mam zopar kamosov pre ktorych by som dal oblicku, zial vsetko sa rozutekalo.
Nikdy som svoje problemi nikomu nehivorik, neociernoval pred nikym zenu ani rodinu.
Vzdy som mal neutralne postoje pri odpovediach.
Ale ako píšem uz som drzi. Na každého.
Kazdy riesi hovadiny, hluoe postoje, pozy, otazky, facebook, faloš, instagram, otazky o peniazoch.
Mam toho dost.
Vraj som sa zmenil.
Pritom oni ma zmenili.
Ked nastavite zrkadlo oznacia vas za zmeneho, za drzeho, za ineho akym som bol.
Citim ze som iny. Nevladzem zapadát do bludu.
Mam stavy ze mi je vsetko jedno.
Ak by ma niekto premiestnil do kambodze bolo by mi to jedno. Proste by som zil ako by som tam bol od mala.
V robotr kreteni, doma zena ktorá sa nahana za peniazmi a nevnima ze niekto je v dome, kamosi co len peniaze riesia a zavidia, rodina ktora sa tiez zmenila,
Predstavoval som si zivot inac

SofiaElla

mickey, máme problém vo faktickej argumentácii.
Kým ja som ti napísala preveriteľné fakty, ty píšeš o nejakých omáčkach. Skús to faktograficky potvrdiť, aby som vedela, že disponuješ s relevantnými dôkazmi, nie len s konšpiráciami.

mickey21

sofiaella, ja som ti napisal, preco nevolit Caputovu, ty si napisala kopu nic nehovoriacich prazdnych nezmyslov, omacku, ktora nema ziadnu vypovednu hodnotu, zbytocne sa snazis, nemas ani elementarnu predstavu, ako veci funguju, samozrejme, som konspirator :D to je typicke pre ludi ako ty, korporatnymi mediami zmasakrovany mozog, nemas ani jeden ubohy argument, nemas nic, tak pouzijes metodu nalepkovania primitivnou nalepkou a este sa to snazis predat ako triumf :D nebudem s tebou stracat cas, len ta poprosim, nechod volit, nechaj to pre tych, ktory tomu rozumeju, nech si v state urobime poriadok, lebo ked si zvolime take hovado, ako je Caputova, alebo Sefcovic, tak sa nebudeme pozerat len v tv, ako v nemecku zrazil blazon ludi nakladiakom, alebo ako denno-denne znasilnuju deti, zeny, no go zony a podobne, budeme to mat tu, o to sa tu totiz okrem ineho v najblizsich rokoch hra, ale samozrejme nielen o tom, ked sa pozries na ekonomicky a socialny program liberalov, tak to je samovrazda, samozrejme sa stavim, ze nevies o tom nic....

SofiaElla

mickey, ani som ťa nedočítala, si presne to, čo ťahá Slovensko tam, kde je. Veľké ďakujeme za všetkých, ktorí konajú ako ty. Odporúčam ti občas pozerať priame prenosy z národnej rady, prebrať si návrhy zákonov tých ktorých strán, rozpravy k návrhom, kde sedí asi 10 poslancov zo 150!!!, sledovať prenosy európskeho parlamentu, kde sa narozdiel od nášho parlamentu zúčastňuje takmer vždy každý a zapája sa do rozpravy, naštudovať si, čo je pravda a čo je hoax, zistiť, čo znamená právny štát a na čom jeho elementárne princípy stoja, zistiť, v ktorých oblastiach a prečo je SR preverovaná pre zneužívanie eurofondov (ak neveríš slov. médiám, zisti si cez zahraničné), ísť žiť do zahraničia a konečne pochopiť, že slovné spojenie "politická kultúra a právny štát" nie sú len slová, ale v praktickom živote odzrkadľujú úplne iné právne rozhodnutia ako tie, na ktoré sme na SK "zvyknutí". Ako bonus si naštuduj, koľko sporov sa viedlo a vedie pred ESĽP voči Slovenskej republike, koľko sme ich prehrali (takmer všetky), lebo ani náš ústavný súd nám nebol schopný zaručiť základné ľudské práva. Samozrejme, že za neúspech na ESĽP každého občana sa skladáme my všetci - daňoví poplatníci, ale asi je aj to pre teba v poriadku.
Pre tieto fakty, ktorý si môžeš overiť ako ty, tak hocikto iný, ďakujem, že si stále tak zadubený a nechávaš Slovensko v začarovanom kruhu stále toho istého "zločinu" a tvrdíš, že ja som ovplyvnená.
Fakty som ti uviedla vyššie, kľudne si o nich pokecám, ale najprv sa s nimi vôbec zoznám. Lebo ľudí, ktorí sa hrajú na vševedov a konšpirátorov máme viac ako dosť, tak skús aj ty začať s realitou.

VyserSiOko

Vacsina ludi v mojom okoli idu volit Pani.Caputovu a ja tak isto.Su to vacsinou dobri ludia.Tu v anonymnej diskusi su vacsinou vsetko sprosti tupci a zli ludia ktorich by som urcite nepustil domov a ani ruku nepodal.Inak autorovi temy odporucam odist z SK a zacne milovat ludi.To len na slovensku a cesku su zli ludia.

mickey21

sofiaella, ty si presne ten typ, o ktorom hovorim, Caputova sedela 16 rokov v mimovladke via iuris, tu ovlada Soros, teda clovek, ktory pasuje teroristov do europy a sam sa netaji tym, ze chce zlikvidovat narodne staty a hranice a vytvorit multikulti spolocnost, nieco ako je teraz v nemecku, de facto zanik povodneho obyvatelstva, je podprecednickou progresivneho slovenska, ktore ma rovnake ciele ako spominany soros, jej kolega v strane je Poliacik, ktory verejne obhajoval uzivanie heroinu atd, proste ten najvacsi odpad, co moze v politike byt, co sa tyka "meciarizmu", tak uz len to slovo vymyslel nejaky primitivny liberalny novinar, ktorych dnes uz normalny sudny clovek nemoze brat vazne,
inak nebudem tu obhajovat meciara, ale vysvetli mi, co si vybojovala? za meciara sme neboli nesvojpravna kolonia, kde konci vsetok potravinovy a iny odpad z europy, inac by som chcel vediet, kolko mas rokov, lebo najviac bojuju dnes tie sproste deti odchovane na esetackych mediach typu dennik n, alebo sme, teda to najhorsie, co existuje, lebo opakujes tie iste nezmysly a lzi, ako oni....

SofiaElla

Drvivá populácia Slovenska má vôbec problém zistiť, že treba rozoznávať zdroje informácií. Nehovoriac už o tom, ako sa s tými zdrojmi a informáciami vyrovnať. Slováci si nepamätajú boj proti mečiarizmu, ale idú voliť Harabina. Slováci nepoznajú ani právomoci prezidenta - nevedia ani zaradiť jeho ústavnoprávnu moc, ale Čaputová je zlá. Preto je Slovensko a jeho občania stále tam, kde sme.

mickey21

Brigita, presne tak, drviva vacsina ludi zije v totalnom klame, nemaju absolutne sajnu, ako funguje svet, system, v ktorom ziju, ktory je prehnity az na kost a likviduje vsetko ludske, doslova....vsetko ide dole vodou, raketovo... kto sa prebudil a zistil, ako to tu "funguje", ten len otvara oci a cuduje sa, ale vseobecne plati, ze ludia su tupci......inak s tou Caputovou mas pravdu, tu volia len blazni, ale Sefcovic nieje o vela lepsi....

Brigita232

zacinas sa zobudzat do reality, vidis ten svet zblbnutych , zmanipulovanych ludi, naucenych nepremyslat..len konzum, zabava, povrchnost, falos, mobil a socialne site, momentalne Caputova nasa prezidentka a za slusne slovensko....ziadny skutocny zivot,, ziadne skutocne emocie, len sa nechat ojeb...t a preto si tu zijeme , ako si tu zijeme, v totalnej manipulacii medii, politikov, systemu. . Bud hrdy nato, ze si sa zmenil, mne by to lichotilo, ja s tymito pocitmi zijem uz roky, ked si postupne zacnes uvedomovat, v com zijes, cely system, dostanes sa az na vrchol pyramidy a moze ti to priniest vela trapenia a uz nikdy nebudes pozerat na svet tak, ako predtym. Len sa s tym naucit zit a vytvorit si vlastny svet, vlastny zivot bez tychto zombikovs mobilmi v rukach.