David Hanc

Príspevok v téme: David Hanc
pukky92

Dobry den,
Mam urcite problemy ktore ma sprevadzaju uz zopar rokov , ci v osobnom zivote , alebo v praci .... nasiel som davida hanca ako osobneho coacha a rozmyslam nad vip kurzom ako cenovo to vychadza dost ako to je jedno ale zaujimalo by ma ci snim mate skusenosti a ci vam dokazal za ten jeden den co s vami stravi pomoct dakujem .

Reenawing888

Both kinds of lashes are great, and you will locate various sizes, layouts, or shades as you require. You do not need to apply any kind of make-up, and also you can purchase them with synthetic or actual hair in some cases.
e-commerce business

staypositive

David za mňa patrí medzi tú obrovskú kopu "pseudomentorov", ktorí si myslia, ako veľmi Ti vedia poradiť do života... no za tú cenu (3000€), ktorú si on pýta za jeden deň kedy sa bude venovať iba Tebe, si vieš kúpiť stovky kníh do svojej knižnice z oblasti osobnostného rozvoja (moja knižnica má 160+ kníh v hodnote +- 2000€) a navyše knihy vieš čítať stále dookola, čo znamená že ich hodnota je omnoho vyššia ako cena (ak 10€ knihu prečítam 50x, tak reálna cena za jedno prečítanie je 0,2€) a ďalší problém - ak tie veci, ktore Ti on povie, neaplikuješ do života, tak Ti sú jeho mentoringové koučingy na hovno :D to isté síce platí aj o knihách, ale knihu si vieš kedykoľvek prečítať a tie informácie máš na dosah ruky práve v tej knihe.

Najznámejší "kouč" na Slovensku, Andy Winson, má semináre za *****... ja som na Tajomstve mysle bohatých bol, vtedy stál nie 279€ ale 39€, ale napr jeho 3 dnový seminár bol zo 70% o tom, že sa tam propagoval jeho sukromný mentoring, jeho produkty a produkty jeho hostí... takže to "know how" by sa dalo vštepiť do pár hodín a navyše ak už nemáte nejaký vlastný biznis, tak to neviete reálne ani aplikovať a odídete odtiaľ síce namotivovaný, že idete dobyť svet, ale reálne to nadšenie neviete pretaviť do praxe...

sperminator

nebol som ale rozmyslam ze skusim ale tak 1000 e za jeden den no neviem .... mozno zlacnel po koronaviruse haha

neznamy1986

Almarinos: Pre niekoho dobrý pocit s ním hovoriť pre niekoho je dobrý pocit počúvať napr. ,,stači niečo fakt chceiť a budeš to mať, lebo potom vesmír začne pre teba pracovať"

Almarinos

To čo prezentuje Dávid a platilo to u neho, nemusí platiť na každého.
Na mňa to určite dobodky neplatí. Ja hovorím, že každý organizmus má svoje medze.

Teraz je veľa rôznych kaučov. Som ale rád, že sú. Aspoň inšpirujú ľudí.

Povedal by som, ze kazdy ten couch hovorí vlastnú pravdu ako univerzálnu. Ktorá vyzeeá logicky a niekedy pekne do seba zapadá.
Lenze nic nemoze byt natolko univerzalne, aby to pre kazdeho mohlo rovnako platit.

S Dávidom som myslím aj telefonicky krátko hovoril, keď ešte bol v Trnave (chystal som sa k nemu, ale nakoniec som neišiel, mal zdarma vstupnú konzultáciu, čo oceňujem, neviem, či to ešte má).
Je to dobtý pocit s ním hovoriť. Takže to určite odporúčam. Už len pre ten pocit :)

neznamy1986

chamomile: P.S.: Inač môžeš byť konkurenciou psychiatrov, poprípade rovno isť učiť na medicínu :D (keď trpíte ťažkými depresiami ja vam dam rady, ktoré vás nakopnú a nemusíte používať lieky alebo sa hospitaliizovať)

neznamy1986

chamomile: Ty si teda dobrá :D :D :D Tvoj príspevok je niečo také, ako keď Kotleba povie že čiernu vlajku počas sviatku SNP dal preto, lebo si chcel uctiť mŕtvych čo padli... Alebo keď duo istých yotuberov rozpráva o rozbíjaní hláv roxorom, o potokoch krvi a pred políciou hovoria, že to všetko bola iba satira-sranda.

chamomile

neznamy, na prvy pohlad to vyzera, ako to vravis ty, ale moze to byt aj inak. ide o to, vyprovokovat vlastmy organizmus, nech si poradi sam, hoci aj pomocou placeba. ak niekoho dokaze presvedcit, ze to da, zacne si verit, nadchne sa, vsetko je mozne. myslim si, ze ten chlap takto na to ide.