Dobry den,
Mam urcite problemy ktore ma sprevadzaju uz zopar rokov , ci v osobnom zivote , alebo v praci .... nasiel som davida hanca ako osobneho coacha a rozmyslam nad vip kurzom ako cenovo to vychadza dost ako to je jedno ale zaujimalo by ma ci snim mate skusenosti a ci vam dokazal za ten jeden den co s vami stravi pomoct dakujem .
David Hanc
P.S: Ukazal som jedno jeho video o depresiach jednej, čo sa zaobera psychologiou tak sa chytala za hlavu - povedala, že takí ľudia ako on by mali mať zakázane robiť videa (zdôrazňovanie že za problemy si môže každý sam, že si v depresii preto lebo sa ti to stalo pohodlne atď... ) Proste su to kktiiny, ktore dobre vo videu znejú a to je asi tak všetko
No ja si nemyslím, že je boh vie čo.... Videa kde hovorí - maš problém v práci - ide ti na nervy šéf? Nájdi si inú... Lezie ti na nervy partner partnerka? Nájdi si iného (inú)...
Sory - to je prístup ako kedysi sa bavili v humoristickej relácii SOS v jednom shote dve pribrzdené kaderničky (Duňa a Fuňa) - Jedna - jooooooj ja by som chcela vyriešiť hlad v Afrike, tie chudence deti... Druha a ako by si to chcela vyriešiť... Opovedala: Jednoducho, nech sa najedia... (a ta druhá ,,geniáááálne"). Toto je hodnota Davidovi...
Ak sa pýtaš mňa, tak to nie je podstatné. Podstatné je, že potrebujem niekoho, kto sa na mňa pozrie a povie mi čo robím zle a dokáže mi poradiť ako to robiť inak.
U Dávida som bol minulý rok na jednom stretnutí a na vonok mi prišiel ako príjemne pôsobiaci človek, ktorý vidí do ľúdí. Už to jedno stretnutie bolo určitým spôsobom prínosné. Odporučil mi VIP coaching, kde sa so mnou stretne a vrámci jedného dňa dokáže zmeniť môj pohľad na veci v živote. Problém je, že tá cena je vysoká a neviem sa rozhodnúť či sa oplatí do toho investovať. Potreboval by som počuť úprimný názor ľudí ktorí to majú za sebou. Najlepšie od @pukky92 v prípade, že sa toho zúčastnil.
A aké máš problémy ?
Vyskúšal si to nakoniec ? Mám tiež podobný problém a tiež by som rád vedel či sa to oplatí alebo nie. Z Dávida som mal dobrý pocit, avšak keď povedal tú sumu, tak sa mi to zdalo poriadne prehnané.