Pribrala som

Príspevok v téme: Pribrala som
Chikita

Ahojte,mam 164 cm a 68,8 kg.Chcem schudnut aspon na 56kg,Viem dietou neschudnem takze rozmyslam ze sa budem kazdy den stravovat takto:
R:jogurt
O:polievka
V:skoricovy caj

R:acidko
O:polievka
V:skoricovy caj

Mam pridat aj pohyb kazdy den po obede 48 minut behat?Spalim okolo 400 kcal.

Myslite ze sa mi tak podari schudnut dobkonca marca?

Lucia 555

Podľa mna tiež biedu tučná kokos to čo má máte každý 40kg aby bol Ok?Ved ja keď vidím tie chudé ženy čo vkuse cvičia s vyzerajú ako anorektickú a pričom majú 40rokou nechápem prečo sa takto tryznit:))

Tomas12345

Tak v prvom rade máš zcela normálnu postavu a po druhé to myslíš ten tvoj jedálniček naozaj vážne ? Vsak to je ako hladovka. Takto len ochorieš.

ahjaj

Ak to do držíš, krásne schudneš do slabosti a následne potom jojo efektom priberies. Nesmieš počas diéty hladovať. Vynechaj iba cukry a múčne jedla a večer po 15.hodine sladké ovocie. Pohybuj sa trochu viac, cyklistika, plávanie, prechádzky.

jeanvaljean699

Niekedy je menej viac.Dokážeš tento program dlhodobo udržať?Vypestuj si návyk ktorý je progresívny a udržateľný.

dobreuz

Podľa mňa ješ práveže až príliš málo, ak máš zlý metabolizmus a priberáš, tak poriadne pridaj vzdialenosť behu a hlavne pracuj na rozvoji kondície pretože čím viacej zabehneš tým viacej kalórií spálených a ešte by bolo dobré aspoň raz do týždňa ísť do fitka alebo plávať, keďže pri behu sa páli tuk hlavne na nohách a na tele až tak nie.

Chikita

Este mam ine alternativy jedalnickov:
R:omeleta
O:polievka
V:skoricovy caj

R:cotttage cheese
O:polievka
V:skoricovy caj

R:activia a tea king
O:polievka
V:skoricovy caj