Zeny, to je pre Vas az tak dolezite ze to musite tu riesit?

Príspevok v téme: Zeny, to je pre Vas az tak dolezite ze to musite tu riesit?
tedaneviem

Vsimol som si ze tu casto zeny vyhadruju svoju nespokojnost v sexualnej oblasti ako ich partneri- muzi nevedia uspokojit, nechce im stat a rychlo ochabne alebo vobec nemaju zaujem o sex.
Je to pre Vas tak zeny vo vztahu dolezite aby ten sex bol? Aby mu neochabol ci aby mal zaujem vas vytrtkat?
Potom sa necudujem ze tolko vydatych zien chodi mrzutych, hasterivych a odutych po svete ..
Je to fakt taky problem ze Vy chcete a on nechce ci nemoze?

Tutanchamon_xD

Vždy ide len o sex. Neviem načo sa niektorí ľudia hrajú na svätých. Preto je jasné a nemusí mi nikto nič dokazovať, že ľudia radi trt...ú ako zajace a to hlavne mladí ľudia, čo ešte nevychodili ani strednú školu.

Láska ? Neexistujúca vec. Keby medzi dvomi ľuďmi bola naozaj láska, tak sa nerozchádzajú preto, že im to neklape v posteli. Nejaká ženská v téme opisuje ako miluje svojho chlapa ale v posteli im to neklape a preto už nevie čo robiť a rozmýšľa o rozchode lebo zrazu jej city k nemu už nie sú také, ako na začiatku a iné sra..y

Jednoducho pre ľudí je sex jedna z najdôležitejších vecí v živote. Bolo tu už neviem kolko tém o tom, ako to dvom neklape v posteli alebo nemá dotyčná alebo dotyčný sex už dvakrát za deň, ale dvakrát za týždeň a normálne chytal jeden alebo druhá srdcové záchvaty a normálne boli z toho na nervy a už rozmýšľali či ďalej pokračovať vo vzťahu a iné kecy.

VŽDY IDE LEN O SEX !!!!!! Nejaké city idú bokom. Keď nie je sex, tak to je vždy dobrý dôvod na rozchod u každého človeka.

Jaro85

12rocne decka vedia hovno o sexe a nie sexovat zase neprehanajte!
To ze rozpravaju o sexe neznamena ze ho aj vedia. Jedine cigani z osad ktore to vidia v chatrciach ked to robia ich rodicia a oni to sleduju lebo nemaju kde spat tak spia s rodicmi. Ale decka z normalnej slusnej rodiny toto vedia nemozu lebo rodicia nebudu tak sprosti aby im dovolili na take nieco sa divat. Len sprosti rodic toto decku dovoli vidiet v telke alebo vo vlastnej spalni. Osprosteli rodicia by vdak nemali mat decka ze? Zial ale maju..
Nick Jebe moja zlata mohla by si krotit vasme a spravat sa ako dama nie ako kur"a ktorej z huby letia same vulgarizmy!
Sa vyjadrujes ako zena tretej cenovej kategorie co.prave vybehla z krcmy ..

dobreuz

Nevravím že je nechutný (ten klasický) nie orál, ten je hnus, takže poprosím citáciu môjho príspevku, kde som to údajne napísal. Napísal som akurát, že sex nie je vôbec nevyhnutný a že ho nepotrebujem, toť vše. Sexovať vedia aj 12 ročné deti už, takže nie ste IN, ale že ani trochu :D
A riešiť, kto má aký veľký orgán je úplne úbohé.

JeBe

Antisex. Ty frigidna puritanka :D mne su ukradnute volake ipecky. Myslela som to tak ze tento prispevok pisal niekto podobny tebe, abdc a dobreuz :D ty vies prd makovy o tom kolko som mala partnerov a ze som podla TEBA nestastna :D na zaklade tvrdenia ze ked to v posteli neklape tak vztah ide do sraciek. To je fakt. A mozes sa aj na hlavu postavit. Na to sluzia sexuologovia aby v partnerstve pomohli. Lenze ked sa neda tak rozchod, rozvod. Abcd: tak si vspomen na tie vase "vyjadrenia svojich nazorov". V kazdej teme o sexe sa vyjadrujete vy traja a urazate ludi ktori maju sex a praktizuju oral. Vypisujete tu jak vy to nepotrebujete, ze nie ste zvierata a ze sex je nechutny

dobreuz

Presne, trebalo by, aby sa tu zobrazovali IPčky, aspoň by sa tu prestalo obviňovanie bez dôkazov. A áno, nevera kvôli sexu je najčastejším dôvodom rozvodov, takže tak. Inak kebyže nesedíte celý deň na zadku, ale by ste športovali alebo makali vo fitku do posledných síl, tak by ste ani chuť na sex nemali, lebo fyzické zničenie by ho potlačilo. A keď ste už takí nadržaní, tak sa stačí „urobiť“ a nadržanosti je koniec aspoň na najbližších 24 h, takže pohoda. A najviac sa smejem, ako tu hovoríte že niekto nemal vzťah. Ste snáď jasnovidci? :D Sa tvárite ľudia že máte viacej IQ ako zvieratká ale tiež neviete ani svoje pudy ovládať :)

tedaneviem

Ludia upokojte sa!
Nechcem tu hadky.medzi vami aby vyustili do nadavok a urazok vzajomnych!
Prosim zachovajte si uctu.
Tuto temu som zalozil ja a nie nejaka osoba s nickom Antisex..
Okej, dajme timu ze sex nieje mizno az tak dolezity a laska nieje len o sexe.ale ako tu pisete niektori aj o vzajomnej ucte, pomoci, respektu, drzania sa za ruky, byt pri tom druhom ked ma nejaky problem, trpi alebo je chory. Ale pre o ti co su vo vztahu nespokojny si tu frustraciu z nedostaku nehy a sexu vyvrsuju na okolie tym spominanym prskanim na vsetky strany, kritikou, utokmi a pod. Okolie predsa nemoze zato ze jej/jeho partner nieje idealny a nevie ho uspokojit..

petroneta

antisex, v 19 rokoch som bola panna, a veci okolo sexu mi pripadali nejak tak, že sa ma predsa netýkajú.Ale priemerný vek dožitia človeka je okolo 73-80 rokov, takže v 19. rokoch mať názor na základe nejakých negatívnych skúseností sa dá pochopiť, aj ho treba brať vážne, ale predsa nie ako smerník, či ukazovateľ správnosti. Inak, keď sa spomína v dobrom i vzlom, v tom sa podľa mňa myslí, ako na zlé aj na to, že by sa nedalo fyzicky milovať. Takže áno, ľudia, ktorí sa majú radi, by mali ustáť pri sebe aj za takú cenu.
Na druhej strane je to niečo, čo k zdravému vzťahu a životu jednoducho patrí. A je to niečo krásne, ty si to nemyslš, lebo si natrafila na dačo nesprávne, ale na základe jedinej skúsenosti nemožno zovšeobecniť. A aj v tom máš pravdu, že mnohí sú tým doslova posadnutí.

Antisexx

Jebe no kontaktuj admina aby ti ukazal ipecky ked ti na tom tak zalezi :) ty si zrejme musel mat uz vela partneriek kedze vzdy ked niekomu v sexe nieco nevyhovuje tak hned koniec :D a nie, ja som tu nic o detoch nevravela, samozrejme, ze vtedy ten sex uznavam. Takto ti to poviem: podla toho co si napisal k hlavnemu prispevku: ty vobec nie si stastny ale že vobec :) a nemyslim si ze niekedy budes.

Abcd888

Vnucovať ? Veď len napísala svoj názor. Keď má niekto iný názor a napíše ho, je to automaticky brané ako vnucovanie. Zaujímavé…