Vsimol som si ze tu casto zeny vyhadruju svoju nespokojnost v sexualnej oblasti ako ich partneri- muzi nevedia uspokojit, nechce im stat a rychlo ochabne alebo vobec nemaju zaujem o sex.
Je to pre Vas tak zeny vo vztahu dolezite aby ten sex bol? Aby mu neochabol ci aby mal zaujem vas vytrtkat?
Potom sa necudujem ze tolko vydatych zien chodi mrzutych, hasterivych a odutych po svete ..
Je to fakt taky problem ze Vy chcete a on nechce ci nemoze?
Zeny, to je pre Vas az tak dolezite ze to musite tu riesit?
Antisex si vytvorila temu a nasledne ju komentuje :D antisex takze tvrdis ze sa zaciname podobat zvieratam ktore chcu len len sex sex sex :D lenze zviera po pude sebazachovy pozna len pud sexualny :D keby zvierata rozmyslali jak ty a tebe dalsi podobni tak by ziadne zvierata neboli. A k teme. Kazdy normalny clovek vie ze vo vztahu ten sex dolezity je. Ak to v posteli neklape znamena to pravdepodobne koniec. Jednak ze jeden je frustrovany z problemu a druhy neuspokojeny. Aj rozvody su kvoli tomu. Ze si jeden neplni manzelske povinosti. Prave si sa pridala do skupiny zatrpknutych zufalcov. Na cele s pilcukom. Hovno si zazila a ides tu niekomu vnucovat svoje "rady"
,,ale aj na vyjadrenie vzájomnej náklonnosti. Je dôležité, aby sa tak žena, ako aj muž cítili vo vzťahu milovaným'"
Su veci ktore to dokaze nahradi. Ja som vztah mala, dokonca aj sex- vobec ten sex nebol pre mna aj ked bol podla mna ale to som rozoberala v inej teme. Sex vobec nie je na to aby vyjadril lasku vo vztahu. K tej citacii hore: to dokazu predsa aj objatia bozky ci maznanie sa, to ako sa k sebe dvaja spravaju, ci sa vedia podporit, toto vsetko je laska. Ludia si len povedali ze vztah bez sexu je nefunkcny a viete preco? Pretoze by ste mnohí z vas bez neho nedokazali zit, do sexu idete len preto ze vam to prinasa uspokojenie, keby nie, tak ho nemate. Sex je cisto len na uspokojenie sa, nema s laskou absolutne nic spolocne. Zaujimalo by ma kolki z vas by ostali vo vztahu s tym druhym keby ten dotycny uz nikdy nemoze mat sex.
Petroneta
ten muz tvojej kolegyni je nejaky narocny a vyberavy.. nechce mu stat lebo jedna je vychrtla a druha je hlucna..nejaky rozmaznany synacik to bude..
D'bil doslova..:-D
Nie, určite by to pre mňa bolo to posledné čo by bolo dôležité. Nechápem ľudí, ktorý sex stavajú na prvé miesto a ani tých ktorý to považujú za veľmi dôležitú vec vo vzťahu. Takže by to pre mňa určite problém nebol.
Pre ženy je v prvom rade najdôležitejší stav konta toho-ktorého muža, až potom tie ostatné veci. Keď je muž chudobný, ženy si ho ani len nevšimnú, nie ešte aby zisťovali, aký majú výkon v posteli. Takže asi tak.
ešte tu padla otázka, či by som partnerovú erektylnú dysfunkciu riešila na fóre. Nie. Očakávala by som, že jemu to tiež vadí a bude sa to snažiť riešiť sám. Kebyže nie, skúšala by som dať nejaké vitamíny, eliminovať stres a podobne. Kebyže to ani tak nejde, jemne by som mu načrtla, že by mal brať nejaké produkty a zariadila sa podľa jeho reakcie. Ak by ani tak nemohol a nemohli by sme intímne spolu žiť, neopustila by som ho za to, ale držanie za ruku, objatie a podobne, snažila by som si vystačiť s týmto, ako prejavmi náklonnosti.
Mám kolegyňu, ktorá mala priateľa s erektylnou dysfunkciou. Povedal jej, že to preto, že ona je pri intímnom styku príliš hlučná, a že s bývalou priateľkou mu spôsobovalo problém to, že bola príliš vychrtlá.
Tak je tu jednoznačné, kto si kam dáva priority.... aj kolegyni som to povedala.
Plodit deti sa dnes uz da aj bez sexu. V usa ked si zena zaplati za umele oplodnenie nepotrebuje mat vedla seba muza aby jej to schvalili ako je to u nas na slovensku ze prisne podmienky..
A k teme, ak zenu mus poriadne neosuka stqva sa z nej ako autor napisal oduta, uhundrana, uvrestana zla harpia ktora okolo seba "prska" na vsetky strany takze ano sex je vo vztahu dolezity. Detto iste pre muza ktory ma problem mat sex uz z roznych dovodov tak sa stava ukricany, nervozny, nespokojny, zlostny clovek s plnymi gulami.
Takze opat sex je vo vztahu dolezity.
Antisex kedze si este nemala partnera a nevies ake je to byt zalubena tak preco tvrdis nieco co nepoznas ako to ozaj je?
Stavas sa negativne k niecomu po com v kutiku duse chces.. Tiez chces zazit lasku a milovanie ze je tak?
Antisex, od Tvojho príspevku bolo ešte lepšie vidieť Tomáša, ako sa zaujíma o bolestivu menštruáciu. V harmonickom vzťahu ma intímny styk svoje nezastupiteľné miesto nielen na plodenie potomkov, ale aj na vyjadrenie vzájomnej náklonnosti. Je dôležité, aby sa tak žena, ako aj muž cítili vo vzťahu milovaným. A pravdu ma autor článku, ľudia si potom pripadne frustrácie z nenaplneneho partnerského vzťahu prenášajú aj do iných oblastí života a tak naďabime na cvokov ci harpye.
Preboha antisexx, ty si nemala este sex, ty ani netusis ako to vyzera vo vztahu, co tu zas trepes? Tvoje vyplody su vyplody cloveka, ktory nevie co to je mat milovanu osobu vedla seba. Ty posledne miesto......co sa vyjadrujes k niecomu, co si nezazila. Ani ja som nezazil rozvod, viem len, ze je pravne zlozity, emocne tazky ale nebudem hadam poucovat ludi, co sa rozvadzaju, ze na akom mieste co maju mat...
Toto by bola posledna vec ktoru by som vo vztahu riesila. Aj keby ten sex chcem a on nie tak pre boha urobim sa sama alebo ho pochopim ze proste nechce ze ma nejaky problem s tym .. vo vztahu su podstatne ine veci, podla mna keby sex "neexistoval" a deti by vznikali inym sposobom, tak by vztahy boli na tom omnoho lepsie, znizil by sa pocet nevier, nerozchadzali by sme aa pre to pretoze partner ho ma maleho, alebo v sexe nevydrzi 60minut ale len 58, že jezis henta ich v sebe mala uz piatich, tu radsej nechcem, a mozem menovat donekonecna. Nemalo to byt takto zariadene lebo sa zaciname podobat zvieratam - len sex sex a sex. Nepoviem ked su si dvaja verni a neriesia to co som pisala vyssie ale su s tym v pohode a nedavaju sex na prve ci druhe miesto.