Zeny a zienky ako by ste to riesili?

Príspevok v téme: Zeny a zienky ako by ste to riesili?
women010

Akoby ste riesili keby ste mali partnera ktory vas sexualne teda fyzicky nepritahuje, pritom nieje skaredy ale to iskrenie medzi vami chyba, bozkavat s nim vas nevzrusuje a je vam doslova nie velmi prijemne, sex zatial nebol medzi nami lebo ja ani nechcem a on sa ktomu tiez nema. Nieje to ten tip ktory ide po zenskom tele ale skor po zenskej dusi a zaujimaju ho viac ine veci ako sex a dostat babu do postele co najskor.
Zase ked sa dnes zamyslite je problem najst dobreho milujuceho muza ktory vam je nadovsetko verny, obdaruva vas cimkolvek aby vam urobil radost a je dost mozne ze uz v buducnosti na takeho dobraka nenatrafite viac .. A je mozne ze to budete lutovat ze ste ho opustila. Zase podmienky na vas spolocny zivot nieje idealny lebo zije v otcom v starsom dome, nemaju auto a pracuje na zakladnej skole na dedine ako ucitel..
Akoby ste riesili keby vas bavilo s nim travit volny cas len preto ze ma rovnake zaujmy ako Vy, podobne nazory a podobny pohlad zivot ale to spominane iskrenie, sexual. vzrusenie z jeho pritomnosti tam chyba. Zatial co on sa zalubil do vas az po usi, urobil by pre vas cokolvek a nic netusi ze Vy ste plna pochybnosti a rozorvanosti ako dalej.. Nechcete ho ranit lebo je to clovek s dobrym srdcom v porovnani s mnohymi dnesnymi muzmi...
Ako by ste zachovali?

petroneta

je to aj o vôli. Keď chýba iskrenie, aj tak môže byť intimita uspokojujúca. Na to, aby si rozhodla, či bude kamarát alebo priateľ je potrebné, či máš niečo telesne proti vašej intimite. Je to rozhodnutie. Dokázala by si sa s ním bozkávať? Či sa cítiš z toho nepríjemne? Myslím fyzicky nepríjemne? To je, že asi sa z toho nepríjemne budeš cítiť vlastne dovtedy, kým sa nerozhodneš, ako ďalej. Keby si sa rozhodla, že s ním trebárs chceš ostať, aj tak by si sa pri intímnych prejavoch cítila nepríjemne? Nie je to len o tom, že chceš byť k nemu férová?

zdravy kolacik

tak ja by som to stopla, ze chcem byt len kamaratka, ak sa to este vobec bude dat, ci sa zas nepokazilo kamaratstvo.

women010

On mi nadbieha uz skor, vola na kavu a tak tak som sla, brala som ho ako kamosa, potom sne sli tam a hentam sz kym mi nezacal kupovat darky a nevyznaval mi lasku cez net.
Uz je to skoro pol roka a ja stale necitim to prave orechove iskrenie..

zdravy kolacik

women 010, pochopili ta vsetky...len kazda ma iny nazor.
je prijemne, ked to pritahovanie tam je. mozno ta zacne neskor, nevieme. ani, ci s nim chodis,spavas, ci ako.

zdravy kolacik

ja si vyberam vzdy podla iskenia. ked tam nie je, tak je to kamarat. aj ja som uz mnohych chcela, oni mna nie, preco by ma mali chciet, ked si mozu najst taku, po ktorej im srdce pisti.

women010

SofiaElla
Jedina co ma pochopila..
Ja nedokazem byt s niekym ako jeho partnerka ked ma nepritahuje a nevzrusuje..ved sex patri do vztahu ..
A uz si neviem predstavit ist s nim do manzelstva ale zvazujem aj to co napisali ostatni preto to vahanie a balansovanie ..
Cloo
Niesom typ zeny co ide po luxusnych domoch, autach a dovolenkach. Velmi sa mylis!
Nepoznas ma nesud!
Mne staci aj jedno poazdne auto, bezny domcek alebo byt a dovolenka aj na slovensku. Zlatokopky idu aj po skaredych prachatych ja riesim pritazlivost a iskrenie co zlatokopky asi neriesia...

SofiaElla

Ono to určite závisí aj od povahy, osobnosti jedinca, od jeho očakávaní. Ja som napr. takéto "vzťahy" riešila presne naopak, ako uviedla Bezmena, teda s mužmi, ktorí ma vôbec sexuálne nepriťahovali, ostala som nakoniec radšej kamarátka/priateľka. Úprimne sa priznám, že som to vyskúšala, ale jednoducho, u mňa to bez akejkoľvek fyzickej príťažlivosti nejde. Človek, ktorý ma sexuálne vôbec nepriťahuje (a hoci ma miluje), ale sedí mi "len" povahovo, je proste kamarát.