Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Zeny a zienky ako by ste to riesili?

Príspevok v téme: Zeny a zienky ako by ste to riesili?
women010

Akoby ste riesili keby ste mali partnera ktory vas sexualne teda fyzicky nepritahuje, pritom nieje skaredy ale to iskrenie medzi vami chyba, bozkavat s nim vas nevzrusuje a je vam doslova nie velmi prijemne, sex zatial nebol medzi nami lebo ja ani nechcem a on sa ktomu tiez nema. Nieje to ten tip ktory ide po zenskom tele ale skor po zenskej dusi a zaujimaju ho viac ine veci ako sex a dostat babu do postele co najskor.
Zase ked sa dnes zamyslite je problem najst dobreho milujuceho muza ktory vam je nadovsetko verny, obdaruva vas cimkolvek aby vam urobil radost a je dost mozne ze uz v buducnosti na takeho dobraka nenatrafite viac .. A je mozne ze to budete lutovat ze ste ho opustila. Zase podmienky na vas spolocny zivot nieje idealny lebo zije v otcom v starsom dome, nemaju auto a pracuje na zakladnej skole na dedine ako ucitel..
Akoby ste riesili keby vas bavilo s nim travit volny cas len preto ze ma rovnake zaujmy ako Vy, podobne nazory a podobny pohlad zivot ale to spominane iskrenie, sexual. vzrusenie z jeho pritomnosti tam chyba. Zatial co on sa zalubil do vas az po usi, urobil by pre vas cokolvek a nic netusi ze Vy ste plna pochybnosti a rozorvanosti ako dalej.. Nechcete ho ranit lebo je to clovek s dobrym srdcom v porovnani s mnohymi dnesnymi muzmi...
Ako by ste zachovali?

Abcd888

Ak by som si mala vybrať, vybrala by som si partnera, s ktorým mám veľa spoločných záujmov, názorov a pohľad na život a ktorým by som si bola istá, že ma má naozaj rád než nejakého, ktorý by ma "priťahoval" a bolo by tam to iskrenie len na určitý čas pretože všetko také pravdepodobne časom opadne alebo sa bude postupne znižovať. Navyše nájsť takého partnera, ktorý sa zaujíma predovšetkým o moje vnútro bez toho aby mal záujem o sex atď je v dnešnej dobe veľmi ťažké priam vzácne.

dobreuz

Treba sa riadiť rozumom a nie nejakou „chémiou“ a hormónmi. Radšej mať partnera, ktorý nie je príťažlivý ale má rozum a ten vzťah má perspektívu ako partnera, ktorý je príťažlivý ale to je asi tak všetko a vzťah nemá perspektívu. Vždy sa treba riadiť ROZUMOM. Síce nemám priateľku a asi ani mať nebudem, ale napísal som to teoreticky, kebyže si mám vybrať medzi týmito protikladmi.

clooo

Vyjadrím svoj názor aj keď som muž...

Už na začiatku čítania tohto príspevku som vedel, s čím má asi autorka problém, čo sa jej partnera týka. A ako typická žena ma vôbec neprekvapila. Tým problémom sú ako inak peniaze, resp. ich nedostatok u partnera a tiež partnerov vzhľad.

Keď milostivej pani nestačí "dobré srdce" (veď ktorej stačí, však ?), nech skúša šťastie ďalej a možno dosiahne to, po čom túži, teda bohatý fešák s autom, veľkým domom, s ktorýmbprecestuje tie najluxusnejšie svetové prímorské destinácie. Ak sa na ňu šťastie neusmeje, žiaľ, bude si musieť vystačiť aj s málom. Možno vtedy prehodnotí svoje priority ako väčšina starnúcich, nechcených, odkopnutých žien, ktorým sa ich sen o bohatstve nenaplnil.

women010

Vsak ja akoby balansujem medzi dvoma cestami ani vpravo ani vlavo.
Som si vedoma toho ze terajsi priatel ma sexualne nepritahuje, citim sa pri nom ako jeho kamaratka nic viac, nevzrusuje ma a ja som zase dost sexualne zalozena. Mam rada sex, mam rada muzov co su sami iniciativni v partnerstve. Tento taky nieje. Je skor zdrzanlivy a mam pocit ze sex mu az tak nechyba.
Byvaly s ktorym som chodila sest rokov dozadu ma neskutocne vzrusoval, sam vyvijal iniciatovu, bol pre mna pritazlivy, rychlo sa vzrusil a ja tiez, milovala som jeho dotyky, bozky a vsetko to spolocne.
Tento terajsi je taky fakt ako len kamarat aj ked on sa zalubil ..
A ja teraz neviem ci si hladat podobneho byvalemu lebo ti muzi maju nieco do seba a pritahuju ma a maju v sebe tu muzsku zivocisnost alebo zostat pri terajsiom kde budem mat pocit istoty, vernosti, pravej lasky, oddanosti ale sex a vzrusenie na bode 0..

Bezmena123

Ahoj, presne viem o čom píšeš.. pred 5 timi rokmi som tiež takého spoznala, páčila som sa mu, písali sme si ale von s ním ma nič neťahalo. Rok sa pokúšal dostať ma na kávu a ja som polavila.. zistila som že máme spoločnú reč, nenudíme sa, on sa zalúbil no mne tam chýbala príťažlivosť.. v skratke napíšem že po nejakom čase spoločných výletoch som tomu dala šancu a sme spolu doteraz. Po čase na začal priťahovať, začali sme spolu bývať a čakáme spolu bábo..
Pred tým som sa vrhala do "vzťahov" zo sexuálnej príťažlivosti a bohužial to pri nej aj zostalo... teraz som najšťastnejšia že som si vybrala práve jeho , lebo viem že ma nikdy nesklame a bude perfektný otec.