Viem,som zadana,ale k jeho bratovi citim nieco viac.

Príspevok v téme: Viem,som zadana,ale k jeho bratovi citim nieco viac.
Vazicka

Ahojte,chcem poprosit o radu,lebo neviem co dalej.Mam priatela sme spolu 8rok,a minuly rok ma priatel poziadal o ruku.Mam ho velmi rada,je to dobry muz,skutocne,a velmi si rozumieme.Vazim si ho,a nikdy by som mu nechcela ublizit.No a prave tu sa zacina moj problem.Priatel ma starsieho brata.Ked ma prvy krat moj priatel priviedol k nim ma predstavit jeho rodicom,tu sa to cele zacalo.Ked sa vtedy vo dverách prvy krat ukazal jeho brat,v tu chvilu sa mi rozbuchalo srdce,ako dive,a odrazu som zacitila doslova motyle v bruchu,a odvtedy na neho nemozem prestat mysliet.Zapacil sa mi velmi,na prvy pohlad,a skoro som na nom oci nechala.Jeho brat je zatial slobodny,a je velmi utiahnuty.Od priatela viem,ze jeho brat nechce mat ziadny vztah,nakolko je aj samotar,a o vztah nema zaujem.Sialene sa mi zapacil,a priznavam,ze som sa doneho zamilovala.Ja viem,ze mam pritela,viem,ze som zadana,a toto sa nemalo stat,ale je pravda,ze svojim citom clovek nerozkaze.Jeho brat o tom nevie,a tak isto o tom nevie ani priatel.Ja si priatela velmi vazim,a nechcem mu v ziadnom pripade ublizit.No neviem,ze ako teraz dalej.Za kazdu radu vam vsetkym dakujem.Za gramaticke chyby sa ospravdlnujem,pisem to narychlo,nakolko som v praci na nocnej sluzbe.

Angelika3

Typický problém v podobe, dobrého no už omrzeného a nudného chlapca a vzrušujúceho, nedosiahnuteľného chlapa- samotára. Treba si dať facku a jasne vidieť, že ide iba o ilúziu. ktorú si si vytvorila v svojej hlave, ale v skutočnom živote s pánom nedosiahnuteľným by sa pomerne rýchlo rozplynula.
Môj názor- nemala by si zostávať ani s priateľom v peknom no nudnom vzťahu , lebo aj keď ho máš možno rada, z tvojej strany to nie je skutočná láska, skôr pocit istoty v niekom a stále ti bude chýbať ten vzrušujúci prvok. Zároveň by ti zišiel z očí jeho brat a je tak šanca, že časom by ťa zamilovanosť prešla.

analyzator

Vazicka...pre Teba rada neexistuje. Nech už sa rozhodneš akokoľvek vždy si v zadku. Nebudem veľmi preberať slová, lebo skutočne nemám rád nezodpovedných ľudí. Teba budú všetci nenávidieť okrem Teba lebo Ty budeš nenávidieť miláčika, Tvojho švagra. Rodičia preto, že si rozhádala ich synov, priateľ preto, že si ho ťahala za nos a utiekla mu kopa času zo života, ktorý mohol ponúknuť človeku ktorý by si to vážil. Po pár mesiacoch, ak by si si zobrala švagra, budeš ho nenávidieť, lebo ho spoznáš a zďaleka nebude spĺňať Tvoje predstavy ktoré v Tebe vytvorila zamilovanosť. Vzdušný zámok bude preč.Chémia sa zmení a budeš ho obviňovať, že môže za rozpad Tvojho vzťahu s priateľom, ktorý je mimochodom dobrý človek a rozumieš si s ním. Zamilovanosť nie je láska. Už z toho môžeš usúdiť, že sa o rozum nejedná. A ani sa to rozumom nedá ovplyvniť. Ten sa presunul trochu nižšie medzi nohy spolu so zvýšeným libidom a sexuálnou príťažlivosťou. Ktorú si samozrejme vyrábaš sama vo svojom mozgu a tiež udržuješ chémiu v podobe oxytocínu - droge vernosti. Či už pri sexe s priateľom a pritom myslením na švagra, alebo ak si praváčka tak pomocou pravej ruky, Telo a tá neskutočná láska si žiada svoje. A nepoľaví. V zmysle... Načo trpieť lásky muka, keď mi stačí moja ruka. Ale ak predsa len aj radu, vycúvať z tej rodiny a nechať ich žiť aj keď so zlou skúsenosťou pokojný život. Ono sa nič nezmení ani keď ostaneš s priateľom. Len viac nešťastných ľudí v podobe detí. No tak sleduj, ako sa to bude vyvíjať.

zdravy kolacik

Mozno aj ty sa jemu pacis ale v zivote by to nespravil bratovi, aby mu prebral frajerku. Si s nim aj kamaratka? Mozno bude skvele tesit sa, ze s nim budes travit viac casu a mozes s nim byt kamaratka. Ako dlho sa uz takto trapis a ako casto ho vidis?

dalsi

Chlapec je samotar, nechce ziadny vazny vztah. Spominas to pri kazdej prilezitosti, mozno prave toto ta nanom rajcuje. Cele strasne hlupe,, nahodou by si ho dostala, uz nebude pre teba tym nekonecne nedobytnym zakazanym ovocim, zalubenost opadne, a skoncis zle. Najdi mu frajerku, mozno sa odputas. Len preto ze vravi co vravi, neznamena, ze je to pravda. Vacsia sanca je, ze sa zatym len skryva, je to vyhovorka.

dobreuz

Proste z toho nič nebude, chlap je extrovert, nechce vzťah a ani sa mu nečudujem, zahodiť 8 ročný vzťah len tak... Typická dnešná doba... Hnus...

Vazicka

Nie samozrejme,ze nie teraz.Ja k jeho bratovi citim nieco viac hned od zaciatku,len som s tym cely ten cas v sebe bojovala,a snazila som sa to potlacat,a myslela som si,ze to prejde,ze je to len taky chvilkovy osial,no nieje.Len proste som sa stym jeho bratovi nezverila,nic som mu nepovedala,lebo viem,ze on je proste samotar,a o vztah nema zaujem,tak to proste cele tie roky dusim v sebe,a trapim,a zozieram sa s tym,lenze uz viac takto nevladzem lebo sa takto dalej neda zit,mna to trapi,a zoziera,a priatelovi nechcem v ziadnom pripade ublizit.A navyse sa aj dost bojim toho,ako by na to jeho brat zareagoval,ked som si vedoma,ze on ziadny vztah nechce,a ze on ma berie iba ako buducu svagrinu,a nic viac.Lenze je to uz skutocne velmi silne z mojej strany,a ja uz to takto viac nevladzem.A naozaj neviem,ako uz v tejto situacii dalej.

Tutanchamon_xD

to je jedno. Aj keby ťa chcel, tak teba to vôbec nemá čo zaujímať. Ľudia sú ale jednoduché stvorenia a preto robia rozhodnutia aké robia.

Vazicka

Jeho brat,by ma ajtak nikdy nechcel,pretoze on je samotar,a nechce mat vraj ziaden vztah.A mna berie len ako buducu svagrinu.