Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Osud

Príspevok v téme: Osud
slivkasl

Pekny večer..rada by som si prečítala nejaké nazory možno skúsenosti...čo si myslíte otom " neje mi to sudene"? Myslite že existuje niečo čo trochu riadi nás osud?Napríklad ak niekomu nieje súdena láska tak ju nikdy nestretne hoci by sa roztrhal?ak ju niekto nemá zažiť tak ju nezažije?alebo hocičo iné...proste človek sa snaží o niečo a nie a nie to dosiahnuť...myslíte že je to vtom že to tak má byť? Píšte nazory, skúsenosti budem rada:) ďakujem;))

Pag

Skôr hlupák má šťastie, treba vykazovať nejaké známky života a treba si vedieť okoreniť život vždy niečím iným, koreničku s chilli papričkou som použil len raz, stačilo. Vtedy to už je o inom trilkovaní žltobielej andulky, pardón anakondy kráľovskej. Keď stratíš trebárs kľúče od vchodových dverí, tak vtedy už musíš použiť hlavu, vtedy ti už nič iné nezostáva, hlava síce po takom náraze trochu bolí, ale čo bolí to prebolí.

Defcon

Je take porekadlo : OSUD PRAJE PRIPRAVENYM
Ja tomu rozumiem tak, ze hlavna je vôla cloveka. Teda nestaci sa spoliehat na osud, ale treba byt aktivny a pricinit sa o ten osud. Mam kamosku, vyzera ako sud, cca 165 cm a tiez 165 kg. Ona tvrdieva, ze pribere aj z vody,, lutoval som jej metabolizmus aj ju samu, chodila po doktoroch ale nik nevedel preco nedokaze schudnut. Az ked sme boli spolu na svatbe som pochopil jej priberanie z vody.-))))) zjedla vsetko co nebolo prisrobovane a zapijala to cistou vodou. Takze ak vylucim moznost priberania z 3 reznov a majonezoveho salatu, plus kvanta kolacov, tak naozaj za ten vecer pribrala pol kila sadla len z vody.
Teda, bol to jej osud priberat a ona mu pomahala.