Pekny večer..rada by som si prečítala nejaké nazory možno skúsenosti...čo si myslíte otom " neje mi to sudene"? Myslite že existuje niečo čo trochu riadi nás osud?Napríklad ak niekomu nieje súdena láska tak ju nikdy nestretne hoci by sa roztrhal?ak ju niekto nemá zažiť tak ju nezažije?alebo hocičo iné...proste človek sa snaží o niečo a nie a nie to dosiahnuť...myslíte že je to vtom že to tak má byť? Píšte nazory, skúsenosti budem rada:) ďakujem;))
Osud
Existuje sice nejaky africky mor ošípaných, ale na osud toto nezabera.
Osud je sviňa.
Frkla- nie ja niesom žiadna snivajuca princezna ktorá čaká že jej princ zaklope na dvere...ide oto že ja som sa s mužmi spoznavala,chodila vonku do spoločnosti celkovo...ale nikto ma nikdy nepožiadal o vzťah ani nemal záujem ma nejak hlbšie spoznať..nemyslim že som škaredá lebo sa o seba starám ani hlupa niesom,viem byť uvoľnená aj všetko...preto si myslim že mi to neje sudene
Mna by zaujimala jedna vec. Cakas, ze ta oslovi muz, ktory ma na cele napisane, som ten pravy pre teba? Alebo ako spoznas toho praveho? Lebo podla mna praveho muza spoznas tak, ze spoznavas muzov, aki su, ci si spolu rozumiete a to aj takych, ktori sa ti nepacia, lebo to, ci je niekto pravy sa neda rozpoznat na prvy pohlad, ani na druhy, ale az po dlhsej dobe, ci si sedite, rozumiete, ci pri nom viac places, trapis sa, alebo sa smejes, si stastna.
Takze veta, este mi doteraz neskrizil cestu nikto pravy a aj cele zmyslanie ludi, ktori cakaju na toho praveho a placu, ze im laska nie je sudena, je na smiech. To ako keby si cakala na tu pravu pracu pre teba a ziadnu neskusila, ale plakala, ze ti praca nie je sudena. Osudu musis aj pomoct, alebo mu aspon umoznit a nie sa doma zamknut a cakat, ze ten pravy pride a vyvali dvere.
Omen- nie neskrižil..asi to tak má byť beriem to tak že je to osud..otvorena novym moznostiam zoznameniam som vždy...proste nie každý stretne pravého tak to beriem už:))
Slivkasl, a za tých 8 rokov ti nevstúpil do cesty nik? Možno áno a ty si to nepostrehla?! A možno ten pravý ti ešte neskrížil cestu. Ak je to tak, potom to chce čas, otvorenú myseľ a oči. Čo má byť, sa stane... : )
Omen- ja som pripravená už dávno..už 8 rokov minimalne
Nuž, je to tak, ako to napísal DEFCON: "Osud praje pripraveným"! : )
Otázka znie, si už pripravená?
Defcon, som rad, ze si sa ozenil. Dufam, ze vykrmi aj teba.
Podla mna je to tak ako pises. Niekto sa moze aj roztrhat, lasku aj tak nenajde. Potom to uz clovek nakoniec vzda a vtedy je uz naozaj mninimalna sanca, ze si niekoho najde.