Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Ako odmietnuť pozvanie na rande?

clooo

Kimmy_CA to nie je žiadné jasnovidectvo, ale smutná realita, ktorú vidí každý, kto má v poriadku zrak a rozumové schopnosti.

Rado36

On vie kolko mas rokov? Ak nevie pravdepodobne vyzeras starsia. Ak vie, tak zatuzil po mladom mäse lebo ja mam 36 a s 18 rocnou by som si teda nezacal jedine tak na sex mat ale bolo by mi to proti srsti lebo fakticky by som ti mohol byt otcom hej kebyze by som ta splodil keby som mal v 18tich. Takze nie dakujem.
Si este dieta a skor by som ta mal potrebu chranit ako s tebou randit a nieco viac.
A ked vies ze ho nechces tak aky problem odmietnut?
Mas jazyk povedz jasne, prepacte ale som dost mladsia od vas a nieste pre mna vekovo vhodny.

Kimmy_CA

cloo: Keď si taký jasnovidec, že všetko o každom hneď vieš na základe jedného príspevku, tak nám ešte prezraď čísla do lotérie, nech s tých tvojich žvástov máme aspoň nejaký úžitok. Ináč, to tvoje trollovanie furt s tou istou obohranou platňou je už otravné....

clooo

Zrejme sa jedná o chudobnejšieho, prípadne len priemerne zabezpečeného muža. Keby sa pri tebe pristavil nejaký chlapik podnikateľ či majiteľ firmy v aute za 100 000 eur v obleku, s luxusným domom a pod., nevadilo by ti ani keby mal 90 rokov a smrť na jazyku.

A ako ho odmietnúť ? Máš snáď ústa a dokážeš rozprávať. Alebo sa mýlim ?

ahjaj

je totálne jedno, či sa urazí alebo nie. Skús takto:
Ahoj Ľudo, necítim sa nejak na to stretnutie s Tebou. Ďakujem za pochopenie.
Adela Ostrolúcka